İstanbul
DOLAR32.5926
EURO34.8338
ALTIN2490.9

GEFCO - Mirgor İşbirliği 10.Yılını Kutluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GEFCO - Mirgor İşbirliği 10.Yılını Kutluyor
Abone ol
Arjantin’in en büyük on dördüncü şirketi konumunda olan elektronik, otomotiv ve cep telefonu tedarikçi firması Mirgor, 10 yıldır GEFCO’nun Deniz ve Havayolu Taşımacılığı ve lojistik hizmetleri alanındaki uzmanlığından faydalanıyor.

Mirgor ile işbirliğinin onuncu yılında GEFCO, Arjantinli sanayi ürünleri tedarikçisi için “Otomotiv”, “Elektronik Ev Aletleri” ve “Cep Telefonları” iş birimlerinin yurtiçi ve uluslararası operasyonlarının daha etkin ve ekonomik şekilde yönetilmesini mümkün kılacak özel bir lojistik çözümü tasarladı.

GEFCO, dolu (FCL) ve kısmi dolu konteynerlerin (LCL-parsiyel yükleme) denizyoluyla nakliyesini gerçekleştirmenin yanı sıra, Fransa, Almanya’daki merkez ve Asya ülkelerinden Buenos Aires’e gelecek olan malların da havayolu ile taşımacılğını gerçekleştiriyor. Ardından, GEFCO Grup kapsamlı bir antrepolu depolama çözümü sunuyor ve Buenos Aires ve Sao Paolo’daki depolardan teslim alınan malların Rio Grande’ye (Tierra del Fuego) karayolu ile nakliyesini gerçekleştiriyor.

Mirgor için önemli düzeyde verimlilik artışı ve maliyetlerde düşüş

GEFCO Mirgor’un ihtiyaçlarını ve operasyonel kısıtlamaları gözönünde bulunduran ve nakliye için kullanılan kamyon sayısını optimize ve konsolide etmeye odaklanan bir lojistik planı geliştirdi. Bu yeni plan Mirgor’un nakliye süresini iki gün kısaltmasına olanak sağlarken, lojistik maliyetlerini de düşürdü. Plan, Grubun büyümesine ve yeni gereksinimlere uygun olarak geliştirilmeye devam ediyor.

GEFCO’nun depolama konusundaki uzmanlığından ve özellikle de yeniden paketleme, özel paketleme ve geçici stokların yönetimi gibi konulardaki tecrübesinden yararlanan Mirgor, stok düzeylerini ve yüzey alanlarını sürekli olarak opimize edebildiği gibi ürünlerinin ve dağıtım işlemlerinin güvenilirliğini de artırabiliyor.

Mirgor için bir diğer önemli avantaj da GEFCO’nun sunduğu etkili IT  araçlarının kullanımı ile nakliye akışlarının görünürlüğünün ve izlenebilirliğinin mümkün olması. Son olarak da Mirgor sadece kendisine hizmet vermek için seçilmiş olan GEFCO çalışanlarından oluşan ekibin hızlı çözüm yaratma becerisinden ve profesyonelliğinden de yararlanıyor. Ekip üretimdeki değişikliklere göre ilk planı düzenli olarak güncelliyor.

GEFCO Arjantin Deniz ve Havayolu Taşımacılığı Hizmetleri Müdürü Ricardo Andia “Mirgor, GEFCO Arjantin’i her iki şirketin de kalite ve müşteri hizmetlerine verdiği yüksek düzeyde önem nedeniyle seçti. GEFCO’nun lojistik mühendisliği alanında benzersiz deneyimi bulunuyor. Buna bağlı olarak da GEFCO hem bölgesel hem de uluslararası taşımacılıkta kapıdan kapıya çözümler sunabiliyor. Müşterilerimize daha fazla rekabet avantajı kazandırmak için sürekli olarak sürdürülebilir gelişmeler arayışındayız.” dedi.

Çok-katmanlı uzmanlık: katma değer ve ayrışma kaynağı

Üreticiler için lojistik alanında önemli oyunculardan biri olan GEFCO tedarik zincirini her yönüyle kapsamak için bir dizi uzmanlık geliştirdi: malların deniz, hava ve karayolu ile taşınması, depolama lojistiği ve yeniden kullanılabilir ambalajların yönetimi, gümrük ve vergi danışmanlığı. Müşterilerinin ihtiyaçlarına özel entegre çözümler sunabilen GEFCO en karmaşık taleplere dahi karşılık verebiliyor. GEFCO’nun Deniz ve Havayolu Taşımacılığı Hizmetleri Direktörü Johannes Nanninga, “Deniz ve Havayolu ile Karayolu Taşımacılığı operasyonları her geçen gün daha fazla birbirine bağlanıyor. Bunu gözönünde bulundurarak, kapıdan kapıya tedarik zinciri çözümleri tasarlıyoruz. GEFCO’nun uzmanlığı global ağı sayesinde karmaşık kıtalararası nakliye akışlarını yönetmeyi içeriyor.” sözleriyle bunu teyit ediyor.

GEFCO denizyolu taşımacılığı hizmetleri aracılığıyla malların yerinden teslim alınmasını, merkezde ya da çıkış limanında toplanmasını, depolanmasını, nakliye öncesi emniyetinin sağlanmasını ve gümrük işlemlerinin tamamlanmasını gerçekleştiriyor. Bu entegre lojistik çözümleri üreticilerin nakliye sürelerini azaltmalarına, maliyetleri optimize etmelerine ve etkin bir global kaynak kullanım stratejisi uygulamalarına olanak sağlıyor. Deniz ve havayolu taşımacılığı ağı aynı süreç ve işlemlerle çalışan, aynı kalite standartlarına uyan ve aynı bilişim sistemlerini kullanan yaklaşık 500 uluslararası karayolu hattı ile tamamlanıyor


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyaray Deneme SürüşüÖnceki Haber

Konyaray Deneme Sürüşü

Trafik Kazalarının Birçoğu Sürüş Destek Sistemleri İle EngellenebilirSonraki Haber

Trafik Kazalarının Birçoğu Sürüş Destek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar