darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Ford Transıt Custom Ailesi’ne Yeni Üye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ford Transıt Custom Ailesi’ne Yeni Üye
Abone ol
“2013, Yılın Uluslararası Ticari Aracı” ödülüne sahip Ford Transit Custom Van modelinin yeni orta tavan yüksekliğine sahip modeli Custom Ailesi’nin geniş ürün gamına eklendi. Ekim ayı itibari ile ürün gamına eklenen versiyon 49.900 TL’den başlayan fiyatlara sahip.

“2013, Yılın Uluslararası Ticari Aracı” ünvanına sahip Transit Custom, bu yeni versiyonu ile KOBİ’ler ve kargo şirketleri de dahil çeşitli sektörlerden müşterilerin kullanımı için tasarlandı. Yeni versiyon ile Transit Custom, tabandan tavana 1,78 metre yüksekliği ile kullanıcılarına 370 mm daha fazla yük yüksekliği ve ayrıca 8,3 metre küpe kadar çıkan bir azami yük hacmi sunuyor. Alçak tavanlı modele kıyasla yüzde 20 daha fazla yük hacmi sunan araç, iki ayrı dingil mesafesi seçeneğine sahip.

Alçak tavanlı modelde olduğu gibi, orta tavanlı Transit Custom Van modelinde de Euro paletlerin yüklenmesine olanak sağlayan en geniş yan kapı açıklığı bulunuyor. Hem kısa hem de uzun şasi modellerinde, üç adet yüklü Euro palet taşıma kabiliyeti de dahil olmak üzere kendi sınıfının en iyi yük alanı özelliklerini kullanıcılara sunuluyor.

Orta tavanlı Transit Custom 2,2 litrelik Duratorq TDCi dizel motorunun sağladığı mükemmel yakıt ekonomisi ve dayanıklılığı ile kullanıcılarına değer yaratarak verimliliklerini sunmakta. Transit Custom, EuroNCAP testlerinde beş yıldız ile derecelendirilen sınıfında tek model.

Kısa şasi seçeneği ile 49.900 TL’den, uzun şasi ile ise 52.500 TL’den itibaren başlayan fiyatlarla satışa sunulan orta tavanlı Transit Custom’ın yük alanının sahip olduğu özellikler şu şekilde;

Uzun şasili versiyonda bulunan, boru veya merdiven gibi 3 metre uzunluğundaki yüklerin aracın içinde emniyetle taşınmasına olanak sağlayan bölmeli yükleme kapağı.

Kullanılabilir yük alanını artırmak ve tabanın tam temizlenmesine olanak sağlamak için, karoserinin kenarlarına yerleştirilmiş, DIN ve ISO uyumlu bağlama kancaları.

Opsiyonel olarak sunularak geliştirilmiş dayanıklılık ve basit temizleme olanağına sahip, tek parça yük tabanı kaplaması.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Topbaş Ulaşım Yatırımlarını AnlattıÖnceki Haber

Başkan Topbaş Ulaşım Yatırımlarını Anlat...

Trafikte Gençlik HareketiSonraki Haber

Trafikte Gençlik Hareketi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar