İstanbul
DOLAR32.4537
EURO34.492
ALTIN2473.1

Eze İnşaat, Filosundaki Renault Kamyon Sayısını Yükseltti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eze İnşaat, Filosundaki Renault Kamyon Sayısını Yükseltti
Abone ol
İnşaat, yol yapımı ve asfalt yapım çalışmaları alanında 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren Eze İnşaat, 105 araçlık filsounu 13 adet Premium 460.19T Renault Çekici ile güçlendirdi. Alımlarla birlikte toplam araç sayısı 118’e, Renault Trucks araç sayısı ise 84’e yükseldi.

1986 yılında kurulan Metgün İnşaat’ın grup firması Eze İnşaat adına teslimat töreninde söz alan Melik Ezer, “Renault Trucks ile olan işbirliğimiz oldukça eski. Bu eski ve uzun süreli işbiriliğimizin temelinde ise Renault kamyonlarının dayanıklılığı ve yakıtta etkin tasarrufu oldukça önemli bir yere sahip. Filomuzda son gerçekleştirdiğimiz alımlarla birlikte toplamda 118 araç bulunuyor. Bu araçların 84’ü Renault Trucks marka. Bu sayı, işbirliğimizin bundan sonra da süreceğinin, yeni yatırımlarımızda da Renault Trucks ile çalışacağımızın habercisidir” dedi.

Renault Trucks adına törende Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Çoşkun Saraç, satışı gerçekleştiren Koçaslanlar Otomotiv adına Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan, Koşaslan Otomotiv Şube Müdürleri Mesut Süzer ve Erdoğan Seymen ile VFS Finansman A.Ş. yetkilisi Ercan Bayar yer aldı. Törende söz alan Saraç, “Eze İnşaat ile Renault Trucks olarak uzun süredir birlikte çalışıyoruz. Bugüne kadar güçlü bir şekilde süren işbirliğimizin bugünden sonra da güçlenerek süreceğine inanıyorum" dedi. Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan ise, “Filosuyla sektörde güçlü bir konumda bulunan Eze İnşaat, araç seçiminde yakıt tasarrufu ve dayanıklılığa öncelik veriyor. Ancak filosunda önemli sayıda Renault Trucks bulunduran müşterimiz, araçlarımızın ikinci el değerinin yüksek olmasıyla da markamıza güven duyuyor. Eze İnşaat’ın yatırımlarına bizimle devam edeceğini açıklıyor olması, bizi ayrıca gururlandırıyor. Yeni araçların Eze İnşaat’a bol kazanç getirmesini temenni ederim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Minibüsler Kent Merkezlerine Girmeyecek"Önceki Haber

"Minibüsler Kent Merkezlerine Girmeyecek...

İstanbul Trafiği İçin Büyük YarışSonraki Haber

İstanbul Trafiği İçin Büyük Yarış

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar