darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3423
EURO35.1122
ALTIN2241.3

Eurasia Rail 2016 YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eurasia Rail 2016 YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
Abone ol
3 – 5 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Eurasia Rail; 30 ülkeden 300 katılımcı firmayı ve 70 ülkeden gelen 10 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacak.

“Avrasya bölgesinin tek, dünyanın en büyük 3. demiryolu fuarı” olan Eurasia Rail sektörün nabzını tutarak; eş zamanlı düzenlenecek konferans ve seminerler ile ziyaretçilerini alanında kanaat lideri isimler ile buluşturacak.

 

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey’nin grup şirketleri arasında yer alan TF Fuarcılık ve EUF – E Uluslararası Fuarcılık 3 – 5 Mart 2016’da 6. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı – Eurasia Rail’i düzenleyecek. Dünyanın dört bir yanındaki uluslararası üretici ve tedarikçilerin ürün, hizmet ve teknolojilerini bir araya getiren fuar, Avrasya Bölgesi’nde demiryolu ve hafif raylı sistemler profesyonellerinin bir araya geldikleri verimli bir iş platformu olarak 70 ülkeden 10 bin ziyaretçiyi ağırlayacak. Profesyonel ziyaretçilerin sektör devleri ile buluşmasını sağlayan, yenilikleri yakından takip etmelerine fırsat sunan Eurasia Rail 2016; bünyesinde düzenlenen konferans ve seminer programları ile de sektörel bilgi ve deneyim paylaşımı konusunda önemli bir platform oluşturacak.

 

ITE Turkey Nakliye & Lojistik Grup Direktörü Moris Revah: “Eurasia Rail kapsamında 2016 yılında 6. kez demiryolu sektöründe, Avrasya Bölgesi’nin en büyük ticari platformunu düzenleyeceğiz. ITE Group’un “taşımacılık ve lojistik” alanında 14 ülkede düzenlediği 23 fuar sayesinde sektöre özel bir uzmanlığı yer alıyor. ITE Turkey ise Eurasia Rail Fuarı ile Türkiye ve Avrasya Bölgesi’nde uzmanlığa sahip. ITE Group’un sağladığı güçlü küresel ağ ile ITE Turkey’nin deneyimi ve portföyünü birleştiren Eurasia Rail fuarımız sektör için daha güçlü bir sinerji yaratmaya devam edecek. Şu anda fuar alanının doluluk oranı yüzde 85’e ulaştı. Sektör devlerini ve 70 ülkeden 10 bin profesyonel ziyaretçiyi Eurasia Rail’de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

 

Revah: “2016 yılında da fuar ile eş zamanlı olarak konferans ve seminer programlarımız olacak. Demiryolu Açık Oturumu, Kent İçi Raylı Sistem Sorunları, Demiryolu Mevzuatı / Serbestleştirme, Demiryolu Araçlarındaki Gelişmeler, Emniyet Yönetim Sistemleri, Demiryollarında Özel Konular başlıklı gündemler ile konferans ve seminer programları sektörel bilgi ve deneyim paylaşımı için üst seviyede bir alan yaratacak.” dedi.

 

3 – 5 Mart 2016’da düzenlenecek olan fuarda Avrupa’nın en gelişmiş demiryollarına sahip olan Almanya, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Fransa’nın yanı sıra, dünyanın en fazla hızlı tren hattına sahip Çin Halk Cumhuriyeti ülke bazında katılım gösterecek. Bunun yanı sıra, ambargoların kalkmasının ardından tüm dünyanın hedef pazarları arasına giren İran ve dünyanın en uzun demiryolu ağına sahip ikinci ülkesi olan Rusya Federasyonu fuarda milli katılım gösterecek.

 

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Devlet Demiryolları, TÜVASAŞ, TÜDEMSAŞ ve TÜLOMSAŞ fuarın düzenlendiği ilk yıldan itibaren katılımcı olarak yer alıyor. Eurasia Rail; bu kurumların yanı sıra KOSGEB tarafından da destekleniyor.

 

Mart 2015’te gerçekleşen 5. Eurasia Rail Fuarı ise 26 ülkeden 274 katılımcı firmayı, 68 farklı ülkeden gelen 6.268 ziyaretçi ile buluşturdu. Fuarla eş zamanlı düzenlenen konferansta; kamu, özel sektör temsilcileri ve akademisyenler yer aldı. Büyük ilgi gören konferansta “Dünya Demiryollarındaki Gelişmeler”, “Yüksek Hızlı Tren Araç Teknolojileri”, “Altyapıda Bölgesel İşbirliği İmkânları”  gibi konular ele alındı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
\"TRAFİK HAYATTIR\" BİR ÖDÜL DAHA KAPTIÖnceki Haber

\"TRAFİK HAYATTIR\" BİR ÖDÜL DAHA KAPTI

GOODYEAR BAYİLİKLERİ ARTIYORSonraki Haber

GOODYEAR BAYİLİKLERİ ARTIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar