darussafaka
İstanbul
DOLAR32.489
EURO35.1409
ALTIN2325.9

ETUS ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ETUS ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLECEK
Abone ol
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’de toplu taşımada kullanılan 200 ETUS aracının her gün dezenfekte edileceğini söyledi. Söz konusu uygulamayla el ve vücut temasıyla bulaşabilecek hastalıkların önüne geçeceklerini ifade eden Gürkan, “Amacımız Edirne halkının sağlıklı, mutlu ve daha konforlu bir yaşama kavuşmasıdır” dedi.

Edirne Toplu Ulaşım Sisteminde (ETUS) görev yapan araçların, dezenfekte işlemi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Toplu Ulaşım Sistemi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik’in katıldığı programla başlatıldı.

 Toplu yaşamın olduğu her yerde sürekli bakterilerin ürediğini ifade eden Gürkan, toplu taşımada el ve vücut temasıyla bulaşabilecek hastalıkların önüne geçebilmek için böyle bir uygulamaya gittiklerini ifade etti.

 ETUS’un dezenfekte konusunda deneyimli bir firma ile anlaştığını dile getiren Gürkan, “Firmanın dezenfekte için kullanacağı tüm ürünler laboratuvar ortamında analizleri yapılmış ve tüm izinleri alınmıştır. Toplu taşımada kullanılan araçlar her gün dezenfekte edilecek. Yapılan dezenfektenin etkisi ise 24 saat boyunca da devam edecek” diye konuştu.

                “HER ŞEY EDİRNE VE EDİRNELİLERİN SAĞLIĞIN VE SIHHATTİ İÇİN”

 Halk sağlığının her şeyden önce geldiğini anlatan Gürkan, “  Amacımız Edirne halkının daha sağlıklı, daha mutlu ve daha konforlu bir yaşama kavuşması. Bugün başlatacağımız uygulamayla toplu taşımada kullanacağımız araçlar her gün dezenfekte edilecek. Böylece el ve vücut temasıyla bulaşabilecek hastalıkların önüne geçmiş olacağız. Yapacağımız dezenfekteyle, toplu taşımada kullanılan araçlar 24 saat boyunca korunmuş olacak. Aldığımız bu önleyici tedbirlerle, halk sağlığının korunmasına ciddi anlamda katkı sağlayacağız. Her şey Edirne ve Edirnelilerin sağlığı ve sıhhatti için” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MICHELIN\'DEN YÜZDE 50 TASARRUFÖnceki Haber

MICHELIN\'DEN YÜZDE 50 TASARRUF

HAVAALANINA OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLIYORSonraki Haber

HAVAALANINA OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar