İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Esnaftan Subaşı Caddesi Övgüsü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnaftan Subaşı Caddesi Övgüsü
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek, güzelleştirilen Hasan Subaşı Caddesi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a esnaftan övgü ve teşekkür geldi.

Büyükşehir Belediyesi, Hasan Subaşı Caddesi’ndeki çalışmaları tamamladı. Türkiye’ye örnek bir sanat çalışmalarıyla ön plana çıkan Hasan Subaşı Caddesi, mimari tasarımı ile beğeni topluyor. Kaldırım ve peyzaj düzenlemeleri yapılarak tamamen yenilenen caddeyi ziyaret eden Başkan Mustafa Akaydın ve CHP İl Başkanı Devrim Kök, esnafının yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Akaydın’a ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Aktekin ve bürokratları da eşlik etti. Akaydın, caddeyi bambaşka bir çehreye kavuşturan düzenleme çalışmaları nedeniyle, esnaftan bol bol teşekkür ve övgü aldı.

MÜŞTERİ SAYISI ARTACAK

Cadde esnafı ile yakından ilgilenen Akaydın, yapılan düzenlemenin Hasan Subaşı Caddesi’ni eski ve köhne halinden kurtardığını belirterek, “Bu cadde, kentin ticari akslarının bulunduğu bir yerde. Yeni düzenlemeler caddeye ayrı bir güzellik kattı. Bu güzellikler buradaki işletmelerin müşteri sayısını artıracak” dedi.

UYGAR PROJELER ÜRETİYORUZ

Çevre ve insan odaklı, modern kent yaşamını karşılayan uygar projelerle Antalyalılara hizmet ettiklerini vurgulayan Akaydın, “Daha önce yapımı tamamlanan diğer caddelerde olduğu gibi, buradaki esnafımızın memnuniyeti de gelecek günlerde yükselecek.  Bu düzenlemelerin hepsi esnafın  yüzünü güldüren çalışmalardır.  Bugünlerde bitmek üzere olan Ali Çetinkaya Caddesi de güzellikler kervanına katılacak”  diye konuştu.

GEÇİKME NEDENİ YÜKLENİCİ FİRMA

Cadde esnafı ile sıcak ve samimi saatler geçiren Başka Akaydın, bir esnafın 'Caddenin yapım aşamasında birtakım gecikmeler yaşandığını' söylemesi üzerine konuya açıklık getirdi.  İşlerin gecikme nedeninin yüklenici firma olduğunu belirten Akaydın, “Yaşanan aksaklıklardan dolayı yüklenici firmaya yaptırım uygulanmıştır. Firma şuanda ihale yasaklısı durumundadır" dedi.  Cadde esnafından teşekkür alan  Başkan Akaydın, "Caddenin yapım aşamasında, kışkırtıcı tutum sergileyen siyasi odakları ayıplıyorum"  diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
200 No’lu Hat Artık Kartal Metrosu’ndaÖnceki Haber

200 No’lu Hat Artık Kartal Metrosu’nda

Gaziantep İtfaiyesi Avrupa İle Deneyimlerini PaylaştıSonraki Haber

Gaziantep İtfaiyesi Avrupa İle Deneyiml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar