darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Eskihisar Tavşanlı Hattında Rekabet Yeni Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskihisar Tavşanlı Hattında Rekabet Yeni Başladı
Abone ol
Gidiş Dönüş Kampanyası başlatan İstanbullines fiyatlarında yüzde 33’e varan dönüş indirimi ve gişelerinde kredi kartıyla geçiş imkanı sunuyor

Temmuz 2013’de 60 milyon TL yatırımla Bahariye, Selimiye, Muradiye isimli üç feribot satın alıp Eskihisar-Tavşanlı arabalı vapur hattı seferlerine başlayan Negmar Grup bünyesindeki İstanbullines, Şubat’ta başlattığı Gidiş Dönüş Kampanyası ile yolcuların ve araç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Bugüne kadar 250 binin üzerinde araç ve 1,5 milyonun üstünde yolcu taşıyan İstanbullines, Gidiş Dönüş Kampanyası ile yüzde 33’e kadar daha ucuz fiyatla araç taşımaya başladı. Kampanya ile bir otomobilin gidiş dönüşü 120 TL yerine 100 TL’ye düştü. Kampanya hakkında bilgi veren İstanbullines Genel Müdürü Bülent Şafak, “Yeni başlattığımız Gidiş Dönüş Kampanyası’yla biletini çift yön alan tüm araçlara yüzde 33’lere varan dönüş indirimi yapılıyor. Kampanyayla normal fiyat olan 60 TL’ye geçiş yapan bir otomobil dönüşte sadece 40 TL’ye seyahat ediyor. Böylelikle bir otomobilin gidiş dönüşü 120 TL’den 100 TL’ye düşüyor” dedi.

Kampanya büyük ilgi gördü, sefer sayısı arttı

Kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Bülent Şafak, kampanyanın başladığı günden itibaren oluşan yoğun talebe sefer sayılarını artırarak karşılık verdiklerini kaydetti. Şafak, “Misafirlerimizden gün, saat, süre ve geçiş taaahütü istemiyoruz. Kampanya ile iki akslı kamyonla otobüsler çift yön 230 TL’den 210 TL’ye, arazi taşıtları 140 TL yerine 120 TL’ye, TIR’lar 260 TL yerine 240 TL’ye geçebilecek” dedi.

Tüm gişelerden artık kredi kartı ile geçilebiliyor

İstanbullines bir ilk olarak Tavşanlı ve Eskihisar gişelerinde kredi kartı ile tahsilatı da başlattı. Daha önceleri sadece nakit ödeme ile geçiş yapılabilen Eskihisar-Tavşanlı hattında ilk ve şimdilik tek kredi kartı ödeme imkanı İstanbullines’ta. Tüm araç sınıfları hem kampanyadan yararlanıp yüzde 33’e varan dönüş indiriminden yararlanabiliyor hem de bunu kredi kartları ile ödeyebiliyorlar.

3 börek1 çay ikramıyla yolculuk daha keyifli

Misafirlerine sundukları mini ikramlarla yolculuğu keyifli ve lezzetli hale getiren İstanbullines seferlerine başladığı Temmuz 2013’ten beri araçlı misafirlerine tost ve çay ikram ediyordu.  İstanbullines şimdi de sıcak servis edilen 3 dilim Superfresh mini börek ve yanında 1 bardak demleme çayı bilet fiyatına dahil olan ikram kuponu ile sürücülere sunmaya devam ediyor.

Eskihisar Tavşanlı arası sadece 30 dakika

Temmuz 2013 yılında üç gemi ile başladıkları arabalı vapur hattı seferlerinde genç filosu ile seyahat sürelerini ortalama 30 dakikaya indirdiklerine işaret eden Bülent Şafak, “Misafirlerimizin zamandan kazanmasını sağladık. Özel bir basınç sistemi ile geçtiğimiz aylarda gemilerimizin altını yıkatarak hız ve seyir performansını artırarak iki liman arasındaki sefer süresini de yarım saate düşürdük” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolujet Trakya’daki Ücretsiz Servis Ağına Beylikdüzü’nü de EklediÖnceki Haber

Anadolujet Trakya’daki Ücretsiz Servis A...

Anadolu Isuzu İlk Yerli D-Max’ini Üretti!Sonraki Haber

Anadolu Isuzu İlk Yerli D-Max’ini Üretti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar