İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

ESHOT Şoförlerine Bisiklet Eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESHOT Şoförlerine Bisiklet Eğitimi
Abone ol
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, “Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü ile birlikte otobüs şoförlerine yönelik eğitim programı düzenledi. Kentte giderek artan bisiklet kullanımını da göz önünde bulunduran ESHOT, bu yıl ilk kez bisiklet sürücülerinin trafikteki haklarını da uygulamalı eğitim programına aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, güvenli bir yolculuk için şoförlere yönelik eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında İzmir Emniyeti ile işbirliği yapan ESHOT, çalışanlarını hayat kurtaracak bilgilerle donatıyor.

Emniyet Amiri Mustafa Sarı’nın teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirdiği eğitim seminerinde trafik kuralları hakkında önemli bilgiler verildi. Eğitim çalışmasını izleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, trafik kazalarının çok büyük bir bölümünün insan hatasından kaynaklandığını belirterek, “Hangi sektörde ve iş kolunda olursanız olun, öncelikle işinizi iyi yapmalısınız. Bana bir şey olmaz düşüncesine asla kapılmayın. Eğitimlerde öğrendiklerinizi aklınızdan çıkarmayın” diye konuştu.

Yılın şoförüne ödül

Eğitim seminerinin ardından dikkatli ve kurallara uygun bir şekilde görev yapması ve örnek davranışları nedeniyle “Yılın Şoförü” seçilen Mevlüt Acar da ödüllendirildi. İZELMAN Genel Müdürlüğü kadrosunda çalışan deneyimli otobüs şoförü, ödülünü Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’dan aldı.

Bisikletlilere saygı eğitimi

Eğitim çalışmasının ikinci aşaması ise ESHOT Genel Müdürlüğü’nün Sürüş Teknikleri Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Burada otobüs şoförlerinin trafikteki bisiklet kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye düşürmemek için nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda uygulamalı eğitim verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boğaz’a Yürüme ve Bisiklet YoluÖnceki Haber

Boğaz’a Yürüme ve Bisiklet Yolu

İspark Otopark Master Planı Hedefine KilitlendiSonraki Haber

İspark Otopark Master Planı Hedefine Kil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar