darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3163
EURO35.1293
ALTIN2293.3

Erbakan Bulvarı Trafiğe Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erbakan Bulvarı Trafiğe Açıldı
Abone ol
Büyükşehir Belediyesi Serdivan’a yeni bir giriş kapısı açtı. Adapazarı - Serdivan bağlantı yolu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı hizmete açıldı.

Başkan Toçoğlu, “Şehrimize nefes aldıracak, trafiğin daha da rahatlamasına katkı sağlayacak Necmettin Erbakan Bulvarı’nı trafiğe açmış bulunuyoruz. Ramazan ayının başlangıcına yetiştirilen bu yolun Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” derken, İl Başkanı Uncuoğlu, “Erbakan Bulvarı, hem Serdivan’ımıza hem Adapazarı’mıza hayırlı olsun. Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

İlk sürüş Toçoğlu’ndan

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha da rahatlatacak, modern bir projeyi daha tamamladı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı trafiğe açıldı. Başkan Zeki Toçoğlu beraberinde AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile Erbakan Bulvarı’nda ilk sürüşü gerçekleştirdi.

Şehrimize nefes aldıracak

Zübeyde Hanım ve Kirişhane Caddelerini birbirine bağlayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, trafiğe açıldı. 2.2 km uzunluğunda olan bulvar, bisiklet yolları, yaya kaldırımları ve peyzajı ile göz dolduruyor. Yeni bulvarın Sakarya için hayırlı olmasını temenni eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimize nefes aldıracak, trafiğin daha da rahatlamasına katkı sağlayacak Necmettin Erbakan Bulvarı’nı trafiğe açmış bulunuyoruz. İnşallah bu çalışma, Sakarya’mız için hayırlı olur. Günden güne artan araç sayısının dikkate aldığımızda, bulvar çalışmasının, şehir trafiğinin daha da rahatlaması adına çok önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. Eski Başbakanımız merhum Necmettin Erbakan’ın adının yeni bulvarımıza verilmiş olması çalışmamıza ayrı bir anlam kazandırdı. Ramazan ayının başlangıcına yetiştirilen bu yolun Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım hamlelerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Hayırlı olsun

Serdivan ile şehir merkezi arasında önemli bir güzergâhta çalışmanın gerçekleştirildiğini belirten Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Bu bölge, Serdivan ile şehir merkezi arasında bağlantıyı sağlayacak önemli bir güzergâhtı. Bu yolun açılması ile birlikte Adapazarı ile Serdivan arasında ciddi bir rahatlama olacak. Erbakan Bulvarı, şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise, “Erbakan Bulvarı vatandaşımızın hizmetinde. Bulvarın projesini hazırlatan ve açılışını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerek altyapı ve üst yapı çalışmaları gerekse peyzaj düzenlemeleri ile Erbakan Bulvarı, mükemmel bir cadde oldu. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Standartlar çok yüksek

Erbakan Bulvarı’nda standartların çok yüksek olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Erbakan Bulvarı, hem Serdivan’ımıza hem Adapazarı’mıza hayırlı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nu tebrik ediyoruz. Çok önemli bir aks açıldı. Bu bölgelerin yeniden değerlendirilmesi adına önemli bir gelişme. Standartları çok yüksek bir yol oldu. Serdivan merkezine ulaşımda yeni bir güzergah kazandırılmış oldu. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kentin Güneyinde Trafik Yükü AzaltılacakÖnceki Haber

Kentin Güneyinde Trafik Yükü Azaltılacak

Avcılar İstanbulkart Başvuru Merkezi Hizmete AçıldıSonraki Haber

Avcılar İstanbulkart Başvuru Merkezi Hiz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar