İstanbul
DOLAR32.479
EURO34.9785
ALTIN2435.9

Engellilerden Başkan Gökçek’e Teşekkür Plaketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engellilerden Başkan Gökçek’e Teşekkür Plaketi
Abone ol
Çeşitli Engelli Dernek Ve Federasyon Temsilcileri Ego Cepte Uygulaması Nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Teşekkür Plaketi Sundular Ve Sorunlarını İlettiler

Başkan Gökçek:

“Bugüne Kadar Her Engelli  Grubana Engeline Göre Ayrı Ayrı Hizmetlerimiz  Devam Ediyor, Bundan Sonra Da İsteklerinizi Yerine  Getirmek İçin Gayret Sarfedeceğiz”

Engellilerden Başkan Gökçek’e teşekkür plaketi.

Çeşitli engelli dernek ve konfederasyon temsilcileri “EGO Cepte” uygulaması nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Teşekkür Plaketi verdiler.

Engelli dernek ve konfederasyon temsilcilerini makamındaki toplantı salonunda kabul eden Başkan Gökçek, teşekkür Plaketi’nden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugüne kadar her engelli gruba verdiğimiz ayrı ayrı hizmetler devam ediyor. Bundan sonra da isteklerinizi yerine getirmek için gayret sarf edeceğiz” dedi.

Çoğunluğu İşitme engellileri oluşturduğu 14 dernek ve 2 konfederasyon başkanlarından oluşan engelli dernekleri temsilcileri

EGO Cepte” uygulamasının kendileri için çok büyük kolaylık sağladığına dikkat çekerek “EGO Cepte”nin engellilere sağladığı avantajları işaret diliyle anlatarak şunları ifade ettiler:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nce hayata geçirilen “EGO Cepte” uygulamasıyla Başkentte toplu taşımda zaman kaybı en aza indirilmeye çalışılırken, uygulama biz engelliler için büyük bir kolaylık sağlamış “EGO Cepte”  Tercümanımız olmuştur.

Uygulamayla evden, işten internete girerek (masaüstü, dizüstü bilgisyarlarıyla) , cep telefonlarıyla, tablet bilgisyarlarla, ya da Mavi masayı arayarak otobüslerin güzergahları, durak bilgileri, kaç dakika sonra durakta olacağı, herhangibir adrese toplu taşıma olanaklarıyla nasıl ulaşılacağı gibi bilgilere en kısa yoldan ulaşabiliyoruz.

Otobüslerin kaç dakikada gelebileceğini öğrendikten sonra durakta bekleme süremiz azaldığı gibi beklenen aracın engelli kullanımına uygun olup olmadığını da biliyoruz. Bu durum bizler için büyük rahatlık ve özgüven sağlarken, ailelerimize ve bizlere destek olan sosyal çevremizi de rahatlatıyor. Engelimizden dolayı dışarı çıkmakta zorluk çekiyorduk. Belediyemizin sunduğu bu hizmet hayatımıza kolaylık sağlıyor. Bu hizmetten ötürü başta Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek olmak üzere, Ego Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu ve emeği geçen herkese teşekkür   ediyoruz.”

Daha sonra  derneklerin temsilcileri  ulaşımla ilgili bazı istek ve şikayetlerini  Başkan Gökçek’e iletirken, engelliler için yaptıkları çalışmalardan ötürü tekrar tekrar teşekkürlerini başkana ilettikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliç Köprüsü'nde Yol Genişletme ÇalışmasıÖnceki Haber

Haliç Köprüsü'nde Yol Genişletme Çalışma...

Atilla Altıkat Altgeçidi İnşaatına BaşladıSonraki Haber

Atilla Altıkat Altgeçidi İnşaatına Başla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar