İstanbul
DOLAR32.5222
EURO34.8044
ALTIN2420.3

Emsa Denizcilikğin Tercihi Ford Cargo 1846T

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emsa Denizcilikğin Tercihi Ford Cargo 1846T
Abone ol
Ford Trucks, ilk kiralama operasyonunu Ford Cargo 1846T çekici ile Kocaeli Gölcük’te faaliyet gösteren Emsa Denizcilik’e yaptı.

Ford Otosan Kamyon İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay ile Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, 5 adet çekiciyi törenle Emsa Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salargil’e teslim etti. Teslim törenine Veher Nakliyat yöneticisi Ardoğan Altunoğlu, Ford Otosan ve Emsa Denizcilik yöneticileri de katıldı.

Kamyon pazarında 53 yıllık tecrübeye sahip Ford Otosan tarafından, satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına uygun olarak tasarlanıp geliştirilen ve “2013 Uluslararası Yılın Kamyonu Üçüncüsü” ödülüne sahip olan 1846T çekiciler, Emsa Denizçilik’e Ford Trucks Rental hizmeti kapsamında; tüm bakım, sigorta, kasko masrafları dahil olmak üzere 36 aylığına kiralandı.

Ford Otosan Kamyon İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay törende yaptığı konuşmada, Yeni Ford Cargo 1846T çekicinin DNA’sının “Güç, Verimlilik, Dayanıklık ve  Konfor” üstüne kurulduğunu söyledi.  Kınay, “Satın alınan çekicinin maliyetinin yapılan işin getireceği kazançtan fazla olduğu durumlarda, firmalara Ford Trucks Rental kiralama yöntemiyle destek veriyoruz” dedi.

Emsa Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salargil de, Ford Cargo 1846T çekicinin yakıt ekonomisini ve sürüş dinamiğini çok başarılı bulduklarını belirterek, kiralama yönteminin firmaları için önemli bir iş modeli olduğunu belirtti.

Masrafınız Kazancınızdan Fazlaysa Ford Trucks Rental

Ford Trucks Rental Çekici kiralama hizmeti bakım masrafları, plaka masrafları, muayene ücretleri, sigorta ücretleri, finansman giderleri, tam kapsamlı kasko, full garanti paketi, motorlu taşıtlar vergisi ve Filobil -Filo yönetim sistemini kapsıyor.

Özsermaye ve finansal kaynakları araca değil işe yönlendirme, kredi limitini doldurmama, kiralama faturasını ay bazında gider gösterebilme, personel masraflarının azalması, öngörülemeyen masrafların sıfırlanması gibi avantajları müşteriye sunan Ford Trucks Rental Çekici Kiralama Hizmeti’nde uzun dönem, kısa dönem ve buy back seçenekleri mevcut.

C2,L1,L2,M1,M2,M3,N1 ve N2 yetki belgesine sahip firmalar bu hizmetten faydalanabiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Volvo FMX İle Kolay Sürüş KeyfiÖnceki Haber

Yeni Volvo FMX İle Kolay Sürüş Keyfi

Mercedes-Benz Türk, Adana Gıda-Tek ve Adana Ambalaj Fuarı'ndaSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, Adana Gıda-Tek ve A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar