İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Emirates’ten Pakistan’a Beşinci Hat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emirates’ten Pakistan’a Beşinci Hat
Abone ol
Tüm dünyada insanları ve mekanları birbirine bağlayan Emirates, Pakistan’daki beşinci destinasyonu “Sialkot” seferlerine başladı.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, Sialkot’a haftada dört sefer gerçekleştirecek ve seferler iki sınıfta birden business’ta 54 koltuk, ekonomide ise 183 koltukla A330-200 uçaklarıyla yapılacak. Bilet fiyatları ekonomi 641 Avro*, business 1917* Avro’dan başlıyor.

Pakistan, Emirates’in uçtuğu ilk ülke

Batı Asya ve Hint Okyanusu Ticari Faaliyetlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ahmed Khoory, Pakistan’ın 28 yıl önce Emirates’in uçtuğu ilk ülke olduğunu belirterek, “O zamandan bu yana Emirates, ağını istikrarlı bir şekilde genişletti ve Pakistan halkının hem BAE (Birleşik Arap Emirlikleri)’ye hem de dünya çapındaki destinasyonlara bağlanmasını sağlayarak onları dostlarıyla, akrabalarıyla ve ticari fırsatlarla buluşturmaya devam etti” dedi.

Bölgenin ticaret üssü Sialkot

Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nin kuzeydoğusundaki Sialkot Bölgesi’nin başkenti olan Sialkot, Lahor’un yaklaşık 125 kilometre kuzeyinde yer alıyor. Emirates müşterilerine, Sialkot üzerinden Pakistan’ın ihracat üçgeni olarak anılan Gujrat, Sialkot ve Gujranwala bölgelerine ulaşımı kolaylaştıran alternatif bir geçiş kapısı sunuyor. Sialkot özellikle spor malzemeleri ve giysileri, eldiven, cerrahi aletler, çatal bıçak, seramik ve deri giysi imalatı konusunda önemli bir üs olarak tanınıyor. Emirates’in Sialkot seferi için tahsis edilen A330-200 uçaklarının 17 tona kadar olan kargo taşıma kapasitesiyle, bölgedeki ticaret fırsatları da artırması bekleniyor.

EK620 sefer sayılı Emirates uçuşu; salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri Dubai’den 04:15’te hareket edecek ve 08:20’de Sialkot’a varacak. EK621 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Sialkot’tan 09:45’te hareket ederek 12:35’te Dubai’ye varacak. Emirates’in Sialkot’tan hareket eden uçuşları, havayolu şirketinin Dubai’deki global merkezinden İngiltere, Avrupa kıtası ve Orta Doğu gibi başlıca ticaret ve tatil destinasyonlarına kolayca bağlanıyor.

Emirates Grubu’nda 86 kabin görevlisi, 17 pilot ve 230 kişilik Pakistan ekibi olmak üzere çeşitli birimlerde 4 binden fazla Pakistanlı çalışıyor. Havayolu şirketi dört Sialkot, 35 Karaçi, 11 Lahor, 11 İslamabad ve beş Peşavar seferiyle birlikte Pakistan’a haftada toplam 66 uçuş gerçekleştiriyor.

Emirates hakkında detaylı bilgi edinmek ve Sialkot uçuşlarına rezervasyon yaptırmak için www.emirates.com adresini ziyaret edebilir veya seyahat acentenize başvurabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Bilet’e 10 adet Mercedes-Benz TravegoÖnceki Haber

Anadolu Bilet’e 10 adet Mercedes-Benz Tr...

Honda Civic Sedan’da 60 Ay Vade SeçenekleriSonraki Haber

Honda Civic Sedan’da 60 Ay Vade Seçenekl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar