İstanbul
DOLAR32.5743
EURO34.9946
ALTIN2428.6

Emirates’in Kabil Uçuşları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emirates’in Kabil Uçuşları Başladı
Abone ol
Emirates uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. 138’inci uçuş noktası olan Kabil’e uçuşlar 4 Aralık tarihinde başladı.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, 4 Aralık 2013 tarihinden itibaren Afganistan’ın Kabil kentindeki Khwaja Rawash Havalimanı’na günlük seferlerini başlattı. Afganistan’ın başkenti Kabil’e düzenlenen günlük uçuşlar, ülkede Emirates’in hizmet vereceği ilk destinasyon oldu. Açılan Kabil hattıyla birlikte Emirates dünya çapında 78 ülkede 138 noktaya uçuyor.

Kabil hattında 12 First Class, 42 Business Class ve 204 Economy Class koltuk ile 3 kabin konfigürasyonunda hizmet veren Airbus A340-500 uçağı kullanılıyor.

“Kabil’e First Class uçan tek havayolu Emirates”

Emirates Mühendislik ve Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adel Al Redha, “Emirates olarak açtığımız yeni hatla, yolcularımıza Dubai üzerinden dünya geneline harika aktarma seçeneklerinin yanı sıra ödüllü ürün ve hizmetlerimizi de sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dubai ile Kabil arasında hizmet veren tek First Class kabin Emirates olacak. Özellikle iş amaçlı seyahat eden kurumsal müşteriler ve Afganistan’da görev yapan ve ailelerini ve dostlarını ziyaret etmek için evlerine dönen askerlerden rağbet göreceğini tahmin ediyoruz. Aynı zamanda, özellikle tıbbi ilaç ve ürünler, bozulabilir yiyecekler ve yapı malzemelerinin sevkiyatı olmak üzere, ülkenin kargo faaliyetleri açısından da yeni bir fırsat sunacak.” dedi.

EK 640 sefer sayılı uçuş, Dubai’den her gün 09.55’te hareket ediyor ve Kabil’e 13.15’te varıyor. EK 641 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Kabil’den 15.30’da hareket ediyor ve Dubai’ye 18.00’da varıyor.

Emirates hakkında detaylı bilgi edinmek ve Kabil uçuşlarına rezervasyon yaptırmak için www.emirates.com adresini ziyaret edebilir veya seyahat acentenize başvurabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Havalimanları Serbest Bölge Olmalı”Önceki Haber

“Havalimanları Serbest Bölge Olmalı”

“Dünya Demir Yolcularının Gözü Üzerimizde”Sonraki Haber

“Dünya Demir Yolcularının Gözü Üzerimizd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar