İstanbul
DOLAR32.5957
EURO34.8069
ALTIN2509.8

Emirates Tayvan’a Uçacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emirates Tayvan’a Uçacak
Abone ol
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede Uzak Doğu’daki 16’ncı destinasyonu Taipei’ye kesintisiz sefer düzenleyecek.

Tayvan’ın başkenti Taipei’ye 10 Şubat 2014 tarihinden itibaren başlayacak seferler haftada kesintisiz 6 uçuş olarak gerçekleştirilecek.

Boeing 777-300ER ile yapılacak olan bu seferler first class’ta lüks 8 özel süit, business class’ta 42 yatırılabilen koltuk ve geniş alanda 304 yolcuyu barındıran ekonomi sınıfında Emirates’in çok uluslu kabin ekibi tarafından servis edilen gurme lezzetlerle üç sınıf olarak düzenlenecek. 
1400’den fazla kanalı içinde barındıran Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi “ice” ile yolcular, gişe rekorları kıran en yeni filmler ile altyazılı Hollywood filmleri, müzik, TV ve oyunların tadını çıkarabilecek.

Yaklaşık 7 milyon nüfuslu ekonomi ve kültür merkezi Taipei; manzaraları, turistik mekânları ve sayısız alışveriş seçenekleri ile tanınıyor. Taipei ayrıca elektronik, tekstil, plastik ve kauçuk malzemeler ile optik ve fotoğratik araçların, kimyasal maddelerin üretimi ve ihracatıyla da biliniyor.
Emirates Kıdemli Başkan Yardımcısı Barry Brown, “Emirates SkyCargo 2003 yılından beri Taipei’ye kargo hizmeti sunuyoruz. Taipei gibi büyük bir ticaret merkezini de uçuş ağımıza ekliyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni hattımızın Emirates ağı üzerinden yeni ticaret fırsatları oluşturmanın yanı sıra iş seyahatlari ve turizme de katkıda bulunacağına inanıyoruz.”

Emirates yolcularını Dubai’den 16 ülkede 134 destinasyona taşıyor. Emirates’in 2013 yılı başında başlattığı Varşova ve Cezayir seferlerini Haziran ayında Haneda, Japonya seferi takip etti.

Emirates ayrıca 4 Eylül’de Stockholm, 1 Ekim’de Filipinler Clark Uluslarası Havayolu’na ve Transatlantik Milan-New York uçuşlarını ve 16 Ocak 2014’te Kiev seferlerine başlayacağını duyurdu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Shell’e Uluslararası “Stevie Ödülü”Önceki Haber

Shell’e Uluslararası “Stevie Ödülü”

Yabancı Plakalı Araçların Geçiş Ücretlerinde Değişiklik YokSonraki Haber

Yabancı Plakalı Araçların Geçiş Ücretler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar