darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3216
EURO35.124
ALTIN2295.1

Emirates, Oslo’yu Global Uçuş Ağına Ekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emirates, Oslo’yu Global Uçuş Ağına Ekliyor
Abone ol
Emirates Havayolu, 2 Eylül 2014’ten itibaren Norveç’in başkenti Oslo’ya düzenlenecek günlük uçuşlarla Avrupa ağını genişletiyor.

Emirates’in Oslo’ya günlük uçuşları; first class’ta 8, business’ta 42 ve ekonomide 310 koltukla Boeing 777-300ER tipi uçaklarla gerçekleştirilecek. Ayrıca Norveç’ten yolcular, Dubai aktarmalı olarak Uzak Doğu ve Avustralasya’da 21 noktaya, Batı Asya’da 15 noktaya, Hint Okyanusu’nda 3 noktaya ve Orta Doğu’da 10 noktaya erişebilecek. Ayrıca Emirates’in Norveç’teki yolcuları, Uzak Doğu, Avustralasya ve Hint Okyanusu’ndaki 11 noktaya  da A380 ile seyahat edebilecek.

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, “Norveç’in ekonomisi, petrol, doğal gaz, balıkçılık, telekom ve denizcilik sektörleri de dâhil olmak üzere güçlü temellere dayanıyor. Emirates tarafından sunulacak Oslo uçuşları; Orta Doğu, Uzak Doğu, Batı Asya ve Afrika’da gelişen pazarlarla havayolu bağlantıları sağlayarak, ticaret, turizm ve yatırımda büyümeyi daha da artıracak.  Global ağ kapsamında BAE ve Hindistan, Pakistan, Tayland, Çin ve Vietnam gibi daha Doğu’daki noktalardan Oslo’ya yeni ziyaretçiler çekmeyi ve bu ziyaretçilere Oslo’yu tanıtmayı planlıyoruz.” dedi.

Emirates’in Oslo uçuşlarının, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Norveç arasında son yıllarda artan ticareti de güçlendirmesi bekleniyor. BAE Ticaret Bakanlığı verilerine göre iki ülke arasındaki ticaret hacmi 2011 yılında 277 milyon doları aştı. BAE Ekonomi Bakanlığı, yakın tarihte yaptığı açıklamada, şu anda faaliyet gösteren 17 Norveçli kayıtlı ticaret şirketi, 38 ticari kuruluş ve 244 tescilli ticari markanın iki ülke arasındaki artan ticaret hacimlerine katkı sağladığını bildirdi.

Emirates 17’si pilot olmak üzere 28 Norveç vatandaşını bünyesinde bulunduruyor. Sektördeki sürekli büyüme ve kâr sağlayan güçlü iş modeliyle Emirates, 2013 yılında tüm pozisyonlar için sadece Avrupa’dan 76.000’i aşkın başvuru aldı.

Tüm kabin sınıflarında yolcular, havayollarının ödüllü uçak içi eğlence sistemi “ice” ile 1.600’ü aşkın kanalın keyfini çıkarabiliyor. Emirates uçuşlarında ekonomide 30 kg, business’ta 40 kg ve first class’ta 50 kg’lık bagaj hakkı bulunuyor.

Emirates’in Oslo uçuşlarından önce, 1 Ağustos’ta Nijerya’da Kano ve Abuja’ya, 5 Ağustos’ta Chicago’ya uçuşları başlayacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Volkswagen Crafter’a Özel Görülmemiş Servis KampanyasıÖnceki Haber

Volkswagen Crafter’a Özel Görülmemiş Ser...

Dr. Hayri Baraçlı, İETT’ye Veda EttiSonraki Haber

Dr. Hayri Baraçlı, İETT’ye Veda Etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar