İstanbul
DOLAR32.5932
EURO34.7849
ALTIN2507.1

Emirates Jetstar Ortaklığıyla Yeni Noktalara Uçuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emirates Jetstar Ortaklığıyla Yeni Noktalara Uçuyor
Abone ol
Ortaklık anlaşmasıyla iki havayolu şirketi yeni noktalar ekleyerek uçuş ağını güçlendirdi. İnsanları, mekanları birbirine bağlamaya devam eden Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, Jetstar ile yolcularına Avustralya, Yeni Zelanda ve Güneydoğu Asya boyunca yeni destinasyonların kapılarını aralayacak yeni bir anlaşma imzaladıklarını duyurdu.

Emirates ve Jetstar’ın uçuş paylaşımlı seferleri 12 Şubat 2014 tarihi itibariyle satışta olacak ve 6 Nisan 2014 tarihi itibariyle başlayacak. Emirates’in sık uçan yolcuları ise 1 Mart 2014'ten itibaren milleriyle biletlerini alabilecekler.

Emirates’in uçuş kodu artık Avustralya ve Yeni Zelanda’da Jetstar Havayolları ile Jetstar Asya’nın Endonezya’da Bali, Avustralya'da Hamilton Adası, Yeni Zelanda’da Dunedin ve Kamboçya’da Siem Reap* gibi 27 yeni rotaya ve altı yeni destinasyona erişim şansı sunacak.

Emirates yolcuları bu son anlaşmadan çok sayıda avantaj elde edecek

6 Nisan’dan itibaren Jetstar uçuşlarındaki tüm Emirates yolcuları, bağlantılı uluslararası uçuşlar için çıkış noktalarındaki check-in kontuarından uçuş kartlarını alabilecek.

Emirates’in sık uçan yolculara özel programı Emirates Skywards üyeleri, Emirates kodu bulunan Jetstar seferleri ile mil kazanabilecek ve bu milleri 7.025 Skywards milinden başlayan Jetstar seferlerinin herhangi birinde ödüllü bilet satın almak için kullanabilecek.

Adnan Kazim, Emirates Planlama, Havacılık Politikaları ve Endüstri İlişkileri Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı konuyla ilgili, “Emirates ve Jetstar arasındaki bu yeni anlaşma, yolcularımıza henüz Emirates ağının parçası olmayan destinasyonlara yeni seferler de dâhil olacak şekilde bir dizi avantaj sunuyor. Bu anlaşmayla Emirates Skywards üyelerine yeni ülkeler ve kültürler keşfetmek için daha fazla mil kullanma şansı veriyor.” dedi.

Jetstar Group Ticaret Kurulu Başkanı Lisa Brock; “Anlaşma Emirates yolcularını Jetstar’ın uçtuğu en popüler tatil destinasyonlarından olan Asya-Pasifik ağımızla buluşturacak. Emirates yolcularına yeni tatil seçeneği sunacak bu anlaşma ürün ve ağ teklifi oluşturarak içe dönük turizm trafiğini Hamilton Adası, Byron Bay ve Uluru gibi Avustralya destinasyonlarına çekecek.” dedi.

Anlaşmaya göre uçuş paylaşımı Avustralya’da Emirates’in hali hazırda Qantas ile paylaştığı 50 rotaya ilaveten yedi yeni rota; Yeni Zelanda’da dört yeni rota; Tasman Denizi üzerinden Avustralya ve Yeni Zelanda arasında altı yeni rota ve Singapur’dan Endonezya, Kamboçya, Vietnam, Malezya ve Hong Kong olmak üzere 10 ayrı uluslararası rotayı kapsıyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türktraktör 2013 Yılında Büyümeye Devam EttiÖnceki Haber

Türktraktör 2013 Yılında Büyümeye Devam...

Sakarya VİB Turizm’e 15 MP Turizm’e 9 PrestijSonraki Haber

Sakarya VİB Turizm’e 15 MP Turizm’e 9 P...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar