İstanbul
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Edirne’den İstanbul’a Ramazan Gezileri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne’den İstanbul’a Ramazan Gezileri
Abone ol
Edirne Belediyesi, Ramazan ayı boyunca, her mahallede Ramazan eğlenceleri devam ederken, Edirne’den İstanbul’a kültür gezileri düzenlemeye başladı.

Edirne Belediyesi Basın bürosundan yapılan açıklamada, 7.7.2014 Pazartesi günü ilk gezinin düzenlendiği bildirildi. Açıklamada, İstanbul Gezi turlarına, Ramazan ayı boyunca 21 mahalleden yaklaşık 1680 Edirneli bayanın katılması hedefleniyor.

Edirne Belediye Başkanlığınca, Ramazan ayında her mahallede Ramazan eğlenceleri devam ederken, Edirne’den İstanbul’a kültür gezileri de başladı. 7.7.2014 Pazartesi günü Dilaverbey Mahallesi ve Mithatpaşa Mahallesi sakinlerinden 80 bayan, sabah belirlenen saatte mahallelerinden özel otobüs ile alınarak, İstanbul’da 1453 Panorama, Eyüp Sultan Camii, Piyer Loti, Sultanahmet Camii, Hipodrom (Sultanhamet Meydanı), Mısır Çarşısı’nı gezerek, akşam saatlerinde Edirne’ye dönüşleri gerçekleşti. Edirne’de, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır tarafından karşılanan Edirneli bayanlar, Vali Konağı bölgesinde, önceden belirlenerek hazırlıkları Edirne Belediyesi tarafından yapılan mekânda, bayanlara iftar yemeği verildi. Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır, tura katılan Dilaverbey Mahallesi ve Mithatpaşa Mahallesi sakinlerinden 80 bayan ile birlikte iftar yemeği yiyerek, sohbet ettiler.

Dilaverbey Mahallesi ve Mithatpaşa Mahalleli bayanlar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve başkan yardımcılarına, böyle bir gezi düzenledikleri için teşekkür ederek, “Edirne’de böyle bir gezi ilk kez düzenleniyor. Ve gerçekten Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Bizler için çok güzel bir gezi idi.” dediler.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, “Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan, seçim sürecinde İstanbul’a gezi turlarının düzenleneceğinin sözünü vermişti. Birçok verdiği söz gibi bu sözü de yerine getirmek kısmet oldu. Bu geziler için, 2 katlı bir otobüse özel giydirme yaptırdık vemahalle muhtarlarımız aracılığı ile her mahallemizden günlük 80 bayanımızla birlikte, İstanbul’da önemli mekânları geziyoruz. Otobüste belediye personelimiz, tur rehberi ve sağlıkçımız bulunuyor. Ve tur dönüşü, bayanlarımızla birlikte iftar yemeği yiyerek, kendilerini evlerine kadar bırakıyoruz. Gezilerimiz Ramazan ayı boyunca da devam edecek.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümrükçüoğlu'ndan İpekyolu İşadamları Zirvesi'ne DestekÖnceki Haber

Gümrükçüoğlu'ndan İpekyolu İşadamları Zi...

Adana'da Otobüsçüler Belediyeden Zam Talep EttiSonraki Haber

Adana'da Otobüsçüler Belediyeden Zam Ta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar