İstanbul
DOLAR32.5601
EURO35.0303
ALTIN2428.2

Dünya Kupası Oyuncuları Continental’e Emanet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya Kupası Oyuncuları Continental’e Emanet
Abone ol
FIFA 2014 Dünya Kupası Resmi Sponsoru Continental, Brezilya’daki dev organizasyon sürecinde 32 milli takımın otobüs ve transfer araçlarının lastiklerini özel olarak tasarladı.Brezilya’nın yol ve trafik koşullarına özel olarak geliştirilen ve tüm takım otobüslerinde kullanılan, ContiGol Urbano lastikleri ile dünya kupası oyuncularının yol güvenliği Continental tarafından sağlanıyor.

FIFA 2014 Dünya Kupası Resmi Sponsoru Continental, Brezilya’daki dev organizasyon sürecinde 32 milli takımın otobüs ve transfer araçlarının lastiklerini özel olarak tasarladı. Brezilya’nın yol ve trafik koşullarına özel olarak geliştirilen ContiGol Urbano, özel kauçuk bileşiği sayesinde Brezilya’nın yol yapısına uyumlu ve Continental’in özel AirKeep-Teknolojisine sahip.

ContiGol Urbano, özel kauçuğu ve teknolojisinin yanı sıra FIFA Dünya Kupası ve Continental logolarının bir arada bulunduğu özel yanak tasarımı ile dikkat çekiyor. Continental’in Brezilya’daki Camaçari ve Bahia eyaletlerinde bulunan fabrikalarında 275/80 R 22.5 ve 295/80 R 22.5 iki ölçüde olmak üzere üretilen ContiGol Urbano; Brezilya, Ekvador Cumhuriyeti, Kolombiya ve Venezuela pazarlarında satışa sunuldu. Continental 2006 yılında Almanya’da ve 2010 yılında Güney Afrika’da gerçekleştirilen Dünya Kupası organizasyonları için de özel lastikler geliştirmişti.

Dünya Kupası’nın Maç Fotoğrafları Continental’den!

Continental, Dünya Kupası’nda takım oyuncularının yol güvenliğini sağlamanın yanı sıra kupa boyunca futbolseverlerle futbol coşkusunu da paylaşıyor. Continental, 2014 FIFA Dünya Kupası’nın yedi maçının fotoğraflarını futbolseverlerin beğenisine sunuyor. Dünyanın en büyük fotoğraf sağlayıcısı Getty Images üzerinden ücretsiz erişilebilen fotoğraflar aşağıdaki maçları kapsıyor:

13 Haziran 2014: İspanya ve Hollanda (Salvador)

15 Haziran 2014: İngiltere ve İtalya (Manaus)

17 Haziran 2014: Brezilya ve Meksika (Fortaleza)

20 Haziran 2014: İsviçre ve Fransa (Salvador)

22 Haziran 2014: Belçika ve Rusya (Rio de Janeiro)

26 Haziran 2014: ABD ve Almanya (Recife)

13 Temmuz 2014: Final maçı (Rio de Janeiro)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otokar’dan , Genç Tur Uluslararası Nakliye’ye Büyük TeslimatÖnceki Haber

Otokar’dan , Genç Tur Uluslararası Nakli...

Minik Cevalılar, Ailelerini Ziyaret EttiSonraki Haber

Minik Cevalılar, Ailelerini Ziyaret Etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar