İstanbul
DOLAR32.4464
EURO34.4661
ALTIN2474.0

Dr. Hayri Baraçlı, İETT’ye Veda Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dr. Hayri Baraçlı, İETT’ye Veda Etti
Abone ol
Beş yıldır İETT Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı için veda yemeği düzenlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Baştürk’ün emekliye ayrılmasının ardından göreve getirilen İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı için Malta Köşkü’nde veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen Programa İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’nın yanı sıra İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, İETT Genel Müdür Yardımcıları Dr. Hasan Özçelik, Dr. Maşuk Mete, Dr. Ahmet Bağış, İETT Genel Koordinatörü Alaeddin Şahin ile daire başkanları ve birim müdürleri katıldı

Vatandaş memnuniyetini ön planda tutuyoruz

Düzenlenen programda konuşan İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı İETT’de 5 yıldır görev yaptığını ve bu süre içerisinde bir çok başarılı çalışmalara kurum olarak imza attıklarını belirterek, vatandaş memnuniyetini öncelikli tuttuklarını söyledi. İETT’deki sıcak çalışma ortamının her yerde bulunmasının zor olduğunu ifade eden Baraçlı, “Sizlerin çalışmaları bizleri hem heyecanlandırdı hem de umutlandırdı. 5 yıldır birlikte çalıştık. Her zaman başarmak için çalıştık. Bir yerlere gitmek için asla çalışmadık. Türkiye’de 30 tane büyükşehir belediyesi var.  Bunların içerisinde en büyüğü de İstanbul Büyükşehir Belediyesi. İstanbul Büyükşehir Belediyesini Türkiye’nin kaşıkçı elması olarak tarif edebiliriz."dedi. Sürekli iyileşme ve sürekli gelişmenin ana felsefeleri olduğunun altını çizen Dr. Baraçlı, "Hem insan kaynağı açısından hem de sistem açısından faaliyetlerimizi belirli bir noktaya getirdik. İETT’de uyguladığımız insan kaynağı çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi’nde de yapma gayreti içerisinde olacağız. Yeni ve genç çalışanlarımızın yönetim kademelerinde olması bizleri heyecanlandırıyor. Hepimizin fırsatları iyi kovalaması gerekiyor. Yanlış yapmamaya gayret göstereceğiz. O amaç ve heyecanla çalışıp bize bırakılan emanetleri daha iyi yerlere getirme gayreti içerisinde olmayı kendimize hedef edindik."  diye konuştu.

Çalışanlar İETT'ye sahip çıkıyor

Çalışanları İETT’ye sahip çıktığını ve kurumu belli bir noktaya doğru getirdiğine dikkati çeken Baraçlı, “İETT 143 yıldır kendisini geliştiren bir kurum. 2014-2019 vizyonunda İETT daha farklı projelere imza atacak. Toplu ulaşım alanında yeni yeni projeler yapacak. Kendini ispat etmiş olan İETT’nin markalaşması da hızla devam edecek. Bizler kalite belgelerini hem alan hem de yaşatan bir kurumuz. Ancak bizler asla bu başarılarla yetinmeyiz. Açığa çıkmamış ihtiyaçları karşılayacak bir belediyecilik anlayışını İstanbul halkına sunmamız gerekiyor. Büyükşehir belediyesi 1994 yılından beri hizmet kalitesinde büyük başarılara imza attı. Yeni düşüncelere yeni fikirlere ve farklılığa ihtiyacımız var. Hedefimiz vatandaş memnuniyeti. Bu akşam bizim için gerçekten bir gurur kaynağı. Bu vesileyle yeni Genel müdürümüz Mümin Kahveci’ye ve siz İETT yöneticilerine çalışma hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci de yaptığı konuşmada aldıkları emaneti daha ileriye taşıyacaklarını belirterek;  vatandaş memnuniyetini üst noktalara çıkartacak hizmet anlayışını devam ettireceklerini söyledi.

Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları büyük bir ekip anlayışı içerisinde yapmaya çaılıştıklarını dile getiren Genel Müdür Kahveci,  "Son yıllarda İETT’de yaşanan yenilik ve değişim,  kurumumuzu ulusal ve uluslararası alanlarda övülen bir noktaya getirdi. Bugün geldiğimiz noktada kentiçi toplu taşımacılık alanında dünyanın gıpta ile baktığı bir kurum olarak öne çıktığımızı, ulusal ve uluslararası platformda katıldığımız her toplantıda göğsümüzü gere gere dolaştığımızı hepimiz yaşayarak görüyoruz. Bizler, Başkanımız Hayri Bey ve ekibimizle uzun yıllar İstanbul’a hizmet etmeye çalıştık. İnşallah bundan sonra da emaneti aynı özenle koruyacak ve yine aynı şevk ve heyecan içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emirates, Oslo’yu Global Uçuş Ağına EkliyorÖnceki Haber

Emirates, Oslo’yu Global Uçuş Ağına Ekli...

Soma’da Hayatını Kaybedenler İçin Saygı UçuşuSonraki Haber

Soma’da Hayatını Kaybedenler İçin Saygı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar