darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

“Dolmuşçu Esnafının Gelirini Artırmak İstiyoruz ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Dolmuşçu Esnafının Gelirini Artırmak İstiyoruz ”
Abone ol
Şehir içinde görev yapan 1-2-3-4 no’lu dolmuş hatlarının sahipleri, dernek başkanları ve çalışanları ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ve İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan tok esnafa hatların kaldırılması ile ilgili söylentilerin tamamen hayal ürünü olduğunu söylediler...

Şehir içinde görev yapan 1-2-3-4 no’lu dolmuş hatlarının sahipleri, dernek başkanları ve çalışanları ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ve İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan tok esnafa hatların kaldırılması ile ilgili söylentilerin tamamen hayal ürünü olduğunu söylediler.

 

Sevgi Cafe’de kahvaltılı bir toplantı düzenleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, geçen hafta yapmış oldukları bir toplantı neticesinde dolmuş esnafının Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da bulunduğu bir kahvaltılı ortam düzenleme talebinde bulunduğunu hatırlatarak, “Kamuoyunda dolaşan ve gerçeği yansıtmayan bazı söylemlerle ilgili bir toplantı tertip etmemiz talebinde bulunmuştunuz. Bizde başkanımızın müsait olduğu tarihlere baktık ve bugün için bu toplantıyı yapmayı uygun gördük. Sağolun sizler de iştirak ettiniz geldiniz. Maalesef sabaha karşı aldığımız acı haber sonucu başkanımızın halasının vefat ettiğini öğrendik. Dolayısıyla kendisi çok istemesine rağmen cenaze işlemlerini takip edeceği için aramıza katılamadı. Sizlere selamlarını ve saygılarını iletmemi istedi. İnşallah yine farklı bir zamanda bu toplantıyı başkanımızın da katılımıyla tekrar etmek istiyoruz.” Diye konuştu.

 

Yusuf Ziya Yılmaz yeniden başkan olduğunda 1-2-3 ve 4 nolu dolmuş hatlarınını kaldırılacakmış diye aslı astarı olmayan dedikodular yapıldığını hatırlatan Arlı daha sonra şunları söyledi, “Bize de bununla ilgili intikal eden söylemler oldu. Biz de insanları rahatlatmak için, sizlere en azından böyle bir şey olmadığını anlatmak için geçen hafta bir toplantı yapmıştık. Şimdi bu toplantıyı çok daha geniş bir katılımla yapıyoruz. Biz kez daha yineliyorum, bizim böyle bir gündemimiz kesinlikle yok. Öyle birşey söz konusu olamaz. Bunlar tamamen dedikodudan ve söylentilerden ibarettir Büyükşehir Belediye Başkanımızın karakter ve kişilik yapısını sizler biliyorsunuz. Yapacağı birşey varsa eğer, gelecek olan tepkileri düşünerek bundan geri adım atmaz. Açık açık çıkar ve neyi hangi nedenle yapacağını söyler, izah eder. Herhangi bir seçime endeksli olmaz çıkar bunu açıkça deklare eder. Ama tekrar ediyorum biz böyle bir şeyi asla düşünmedik. Hatta bu hatlar zarar ediyor. Yarısı bir gün çalışıyor yarısı öbür gün çalışıyor, para kazanamıyorlar, nasıl para kazanmalarını sağlarız, bu insanların gelirlerini nasıl artırılabiliriz diye bir ulaşım mastır planı yaptırıp bir fizibilite çalışması yaptırmayı düşünüyoruz.

 

Seçimlerden sonra il sınırlarının da genişlemesi ile birlikte yeni bir planlama zaten yapacağız. Dolayısıyla kamuoyunda dolaşan bu hatların kapatılacağı ile ilgili söylentiler kesinlikle doğru değildir. Bugün başkanım, kendi ağzından sizlere bu konuya anlatacaktı, nasip olmadı. Gönlünüz rahat olsun.”

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok da, kendisine de daha önce bu hatların kaldırılması ile ilgili söylentilerin sorulduğunu belirterek, “Bizzat bunu Başkan Yılmaz’a iletmiştim. Az önce Genel Sekreter yardımcımızın söylediği gibi Sayın Yılmaz’ın hiçbir zaman böyle bir düşüncesi olmamıştır. Bir kez daha bunu teyit etmek için söylüyorum. İçiniz rahat olsun. Allah bol kazançlar versin” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hyundai İ10'a "AUTOBEST 2014" ÖdülüÖnceki Haber

Hyundai İ10'a "AUTOBEST 2014" Ödülü

Türk Yapımı İlk Uçak Koltuğu Uçuşa HazırSonraki Haber

Türk Yapımı İlk Uçak Koltuğu Uçuşa Hazır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar