İstanbul
DOLAR32.5084
EURO34.9414
ALTIN2432.4

Dolmuş Esnafından Başkana Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dolmuş Esnafından Başkana Teşekkür
Abone ol
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çatak Dolmuş Durağı'nı ziyaret ederek minibüs esnafı ile bir araya geldi

Sabahın erken saatinde mesaisine başlamak üzere yola çıkan Başkan Gümrükçüoğlu, güzergâh üzerinde bulunan Çatak Dolmuş Durağı'na giderek şoförlerle çay içip sohbet etti. Ziyarette dolmuş esnafının sıkıntılarını dinleyen Gümrükçüoğlu, esnafa sorunların çözümüne yönelik yapılanlar hakkında bilgiler verdi. Gümrükçüoğlu, burada yaptığı açıklamada Trabzon'un ulaşım ihtiyacını büyük oranda karşılayan dolmuş esnafının önemli bir hizmeti yerine getirdiklerini belirterek, yapılan yeni yollar ve kavşak düzenlemeleri ile esnafın daha rahat ve ekonomik çalışmalarını sağlamaya çalıştıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, hizmetlerinden ötürü dolmuş esnafına teşekkür ederek, "Şoför esnafımız bir nevi kamu hizmeti görevini yürütmektedir. Bu itibarla yaptıkları iş Trabzon için önem arz etmektedir. Şoförlerimiz her türlü zorluğa rağmen gecelerini gündüzlerine katarak Trabzon halkına hizmet ediyorlar. Bizler belediye olarak her zaman onların yanında olduk ve bundan sonra da desteğimizi sürdüreceğiz. Yaptıkları hizmetlerden dolayı Trabzon halkı adına şoförlerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonra da Trabzon'a en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu'nun kendilerini ziyaret etmesinden oldukça memnun kalan Çatak dolmuşu esnafı ise yapımı devam eden Erdoğdu Yolu için Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Sayın Başkanımız sağ olsun her fırsatta bizleri ziyaret edip halimizi hatırımızı soruyor. Belediye Başkanımızı yanımızda görmek bizlere ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor. Güzergâhımız üzerinde bulunan Erdoğdu Yolu'nun İsmetpaşa İlköğretim Okulu'na kadar olan kısmının genişletilerek açılmış olması bizleri oldukça memnun etti. Yolun tamamlanması ile birlikte vatandaşımıza çok daha rahat hizmet verme imkânına kavuşmuş olacağız. Sayın Başkanımıza yolun yapımı için verdiği destek ve gayretlerinden ötürü dolmuş esnafı olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sorunlar Tek Tek GideriliyorÖnceki Haber

Sorunlar Tek Tek Gideriliyor

Başkentte Trafiği Rahatlatacak ÇalışmalarSonraki Haber

Başkentte Trafiği Rahatlatacak Çalışmala...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar