darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3457
EURO35.1224
ALTIN2307.2

Derince Tesisleri 50 Yaşında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derince Tesisleri 50 Yaşında
Abone ol
Kocaeli’nin Derince ilçesinde 1963 yılında kurulan ve bugün 46 ülkeye ihracat gerçekleştiren Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nin 50. yılı, anlamlı bir törenle kutlandı. Derince tesisleri yarım asırdır sürdürdüğü başarılı performansıyla Shell’in ve Türkiye’nin büyümesine güç katıyor.

Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nin 50. kuruluş yılı nedeniyle Kocaeli Wellborn Luxury Hotel’de özel bir gece düzenlendi. Geceye Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem ve Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj’ın yanı sıra Derince Tesisleri’nin yöneticileri, çalışanları ve eşleri katıldı. Shell Ailesi, süpriz ve keyifli etkinliklerle Derince Tesisleri’nin 50. kuruluş yılını coşkuyla kutladı.

Derince Tesisleri, Türkiye ekonomisine değer kazandırıyor

Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj ise Shell’in üst üste 10’uncu kez ‘Türkiye’nin En Beğenilen Akaryakıt ve Madeni Yağ Şirketi’ seçildiğini ve madeni yağlar pazarında da 6 yıldır liderliğini koruduğunu hatırlatarak şöyle konuştu:

“Bu başarılarda Derince Tesisleri’nin payı çok büyüktür. Geçtiğimiz yıl Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası’dan tam 46 ülkeye madeni yağ ihracatı gerçekleştirdik. Bu güçlü performansımız ile Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 55 bin firma arasında belirlediği ‘en fazla ihracat yapan 1000 firma’ arasına girmeyi de başardık. Derince Tesisleri ekibimiz titiz ve özverili çalışma anlayışıyla Türkiye genelindeki tüm terminallerdeki ürün akışımızın devamlılığını başarıyla sağlıyor. Müşterilerimize sunduğumuz son yenilik olan ‘Shell V-Power Nitro +’ ürünümüzün istasyonlarımıza zamanında ulaşmasında da önemli rol oynadı. Tüm Derince ekibine, operasyonel başarıları ve Sıfır Kaza hedefine titizlikle uymaları nedeniyle teşekkür ediyorum.”

Shell’in Türkiye’deki 90’ıncı yılında, Derince tesislerimizin de 50’nci yılını kutlama mutluluğunu yaşıyoruz

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Shell’in Türkiye’deki 90’ıncı yılında, Derince tesislerinin de 50’nci yılını kutlama mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Shell’in 1923’te akaryakıt ve madeni yağ dağıtımıyla başlayan faaliyetleri, bugün perakende satışlardan arama ve üretime, kimya, denizcilik ve havacılık satışlarından madeni yağ ihracatına kadar enerjinin her alanına yayıldı. Shell Derince tesislerimiz de 1963 yılından beri hem Shell’e hem Türkiye ekonomisine çok önemli değerler katarak, başarı yolculuğumuzun en önemli kilometre taşlarından birini oluşturdu. Büyük başarılarla dolu bu 90 yıl içinde, yatırımlarımızla her zaman Türkiye’nin büyümesine katkı sağladık. Çalışanlarımızla birlikte Türkiye’ye en iyisini sunmak için aralıksız çalışıyoruz. Tüketicileri yeniliklerle tanıştırıyor, sektörümüzdeki gelişmelere öncülük ediyoruz. Bu üstünlüğümüze güç katan Derince tesislerindeki tüm çalışma arkadaşlarımı, başarılı performansları için kutluyorum.”

Gökhan Tepe şarkılarıyla renk kattı

Gecede Jacek Dziembaj, Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nin 50. yılı nedeniyle hazırlanan özel plaketi Shell & Turcas Madeni Yağlar İkmal Zinciri Müdürü Onur Akcan’a sundu. Kutlamada yapılan çekilişle ise davetlilere sürpriz hediyeler sunuldu. Tören, ünlü sanatçı Gökhan Tepe’nin konseriyle sona erdi.

Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali Hakkında

Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali, 1963 yılında kuruldu. Sürekli olarak gelişen tesislerin üretimi, bugüne kadar 20 kat arttı. Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası, 2013 yılında toplam üretiminin yüzde 25’ini 46 ülkeye ihraç ederek büyük bir başarıya imza attı. Tesiste 125 kişi istihdam edilmektedir.

Shell & Turcas Derince tesislerinde ayrıca Shell Kalite Kontrol Laboratuvarı da bulunmaktadır. Bu laboratuvarda ham maddeden bitmiş ürünlere kadar her çeşit numune test edilmektedir ve Shell’in dünyadaki Laboratuvarları içinde madeni yağ, gres ve akaryakıt mamullerinin aynı anda test edildiği tek laboratuvardır.

Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nden akaryakıt dolumu da yapılmakta olup tankerlerle Kuzey Ege , Batı Karadeniz ve Doğu Marmara Bölgesi’ndeki Shell istasyonlarına akaryakıt sağlanmaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Allison Aşırı Isı Ve Ağır Yüklerin De Üstesinden GeliyorÖnceki Haber

Allison Aşırı Isı Ve Ağır Yüklerin De Üs...

Emirates Boston Uçuşlarına BaşlıyorSonraki Haber

Emirates Boston Uçuşlarına Başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar