darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Deniz Otobüslerine Yoğun İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deniz Otobüslerine Yoğun İlgi
Abone ol
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından esaretten kurtarılarak yeniden Antalyalıların hizmetine sunulan Deniz otobüslerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Antalyalılar, Kemer’e deniz otobüsüyle yolculuk etmenin keyfini yaşamak için kalkış yeri olan Kaleiçi Yat Limanı’nda kuyruk oluştururken, talebi karşılamak için ek seferler konuldu. Vatandaşlar, bu hizmetten yıllarca mahrum bırakılmalarına anlam veremediklerini söyledi.

Mustafa Akaydın tarafından uygulanan fiyat politikaları nedeni ile Kaleiçi yat limanına çekilen ve burada çürümeye terk edilen deniz otobüsleri Menderes Türel tarafından yeniden Antalyalıların hizmetine sunuldu. Türel’in  “Nerde kalmıştık Antalyam” diyerek sefere çıkardığı ve herkes yararlansın diyerek bilet ücretini 10 lira olarak açıkladığı deniz otobüslerine Antalyalıların ilgisi de yoğun oldu.

EK SEFERLER KONULDU

İlk 3 gün ücretsiz olarak hizmet verecek olan deniz otobüsleri ile denizin keyfini çıkararak yolculuk yapmak isteyen Antalyalılar, Kaleiçi Yat Limanına akın etti. Deniz otobüsüne binmek isteyen yüzlerce kişi kuyruk oluşturdu.  İlk etapta saat 07.00-08.30-12.30 ve 17.30 olmak üzere karşılıklı 4 sefer düzenleyen deniz otobüsleri büyük talep görürken, ek seferler konuldu.

Vatandaşlar böylesine önemli bir hizmeti sırf Menderes Türel’in projesi diye itibarsızlaştırmaya çalışan Mustafa Akaydın’a tepki gösterdi. Vatandaşlar bu hizmetten çeşitli bahaneler ve yüksek fiyat politikaları ile mahrum bırakılmalarına anlam veremediklerini söyledi. Deniz otobüslerinin Antalya’dan hareket noktası olan Kaleiçi Yat Limanı’na sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlar deniz otobüslerinin uygun fiyatla tekrar hizmete girmesinden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

ANTALYA’LI MEMNUN

Deniz otobüsünü ilk kez kullanan Nuri Çakmak Antalya’da deniz ulaşımının artmasıyla trafiğin rahatlayabileceğini dile getirerek “Bu uygulamadan çok memnunum, bir Antalyalı olarak bu hizmeti bize kazandıran Başkanımız Menderes Türel’e çok teşekkür ederim” dedi

İstanbul’dan gelen Ayten Bibi ise İstanbul’da deniz otobüslerini çok sık kullandığını bu uygulamanın Antalya’ya gelmesinin çok iyi olduğunu dile getirdi.

Denizi çok sevdiğini ifade eden Atalay Metin, “Ben deniz yolculuğunu çok seviyorum. İzmir’de ve İstanbul’da çok sık kullanırım. Antalya’nın deniz otobüsüne çok ihtiyacı vardı. Yerinde bir çalışma. Başkanımız Menderes Türel’e farkını bir kez daha gösterdiği için teşekkür ederim” diye konuştu.

İş için Kemere sık sık gittiğini söyleyen Ahmet Demir ise “Bundan sonra karayolunu değil deniz yolunu kullanacağım. Nedeni ise fiyatı gayet uygun.  Deniz yolculuğu can güvenliği açısından daha güvenilir.  Konyaaltı plajlarında olduğu gibi yine halk merkezli bir uygulamayı faaliyete geçiren Başkan Türel’i kutluyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dacia’da Temmuz Ayında Cazip Ödeme Seçenekleri!Önceki Haber

Dacia’da Temmuz Ayında Cazip Ödeme Seçen...

Erzurum’da Alt Yapıya YatırımSonraki Haber

Erzurum’da Alt Yapıya Yatırım

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar