İstanbul
DOLAR32.5734
EURO34.972
ALTIN2424.7

Demirbaş Ve Diğerleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirbaş Ve Diğerleri
Abone ol
İstanbul 12 Metre Halk Otobüsü Pazarı Dendiğinde Rakip Tanımayan Tek İsim Karşımıza Çıkıyor; Fsm Demirbaş Otomotiv. Esnaf Dostu Olarak Tanınan Mustafa Demirbaş’ın Yönettiği Fsm Demirbaş Otomotiv 2013 Yılını Da Genişleyen Halk Otobüsü Pazarında Yeni Rakiplere Rağmen Ezici Bir Üstünlükle Tamamladı. Mustafa Demirbaş’ın 2014 Hedefi İse 400 Otobüs Satışı. Ocak Ayı İçerisinde 45 Otobüs Esnaflarla Buluştu Bile.

İstanbul 12 m halk otobüsü pazarının yıllardır değişmeyen lider ismi FSM Demirbaş Otomotiv 2013 yılını da rakiplerine karşı ezici bir üstünlükle tamamladı. Öyle ki sadece satışla ilgili bir bayii olan FSM Demirbaş Otomotiv’i diğer firmaların bayileriyle değil doğrudan üretici firmalarla kıyaslamak gerekiyor.

 

ESNAFIN ÖNCELİKLİ ADRESİ

 

Halk otobüsü esnafının tam güvenine sahip Mustafa Demirbaş’ın yönettiği FSM Demirbaş Otomotiv 2013 yılsonu verilerine göre İstanbul geneli (Halk otobüsleri ve İstanbul Otobüs A.Ş.) 12 metre halk otobüsü pazarında BMC (826) ve Temsa (288) satışlarıyla %51 lik paya sahip. Toplamda 2197 adet 12m otobüsün bulunduğu İstanbul halk otobüsü pazarında FSM Demirbaş Otomotiv 1114 araç satışıyla rakip firmaların tamamından fazla satış yapmış.

 

İETT kontrolündeki 12 metre halk otobüsü pazarında ise FSM Demirbaş Otomotiv farkı daha da çok göze çarpıyor. FSM Demirbaş Otomotiv bu pazarda 712 BMC ve 51 Temsa, toplamda 713 otobüs satışıyla %59’luk bir ezici üstünlük kurmuş durumda.

 

İstanbul halkına 2011 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan ve sektöre canlılık getiren İstanbul Otobüs A.Ş. işletmecilerinin ağırlıklı tercihi de FSM Demirbaş Otomotiv oldu. Demirbaş Otomotiv 237 Temsa ve 114 BMC, toplamda 351 otobüs satışıyla İstanbul Otobüs A.Ş. pazarında %39’luk bir paya ulaştı.

 

2014 HEDEFİ 400 OTOBÜS

 

Daima uygun fiyat ve ödeme koşulları ile esnafın yanında yer alan FSM Demirbaş Otomotiv, esnafın alım gücüne yönelik satışlar ile pazar payını genişletiyor. Banka kredilerinden araç fiyatlarına kadar esnafların kazançları göz önüne alınarak sunulan ürünler ile hem esnaf hem de İstanbul halkı kazanıyor.

 

Yıllardır sektörde liderliği kimseye kaptırmayan, halk otobüsü esnafının güvenini asla boşa çıkarmayan esnaf dostu Mustafa Demirbaş’ın 2014 yılı hedefi ise 400 otobüs satışı. Sektörde yaprağın kımıldamadığı Ocak ayında bile 45 otobüs satışına ulaşan FSM Demirbaş Otomotiv hedeflediği rakama çok kısa sürede ulaşacağa benziyor.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dernekler Amacından SaptıÖnceki Haber

Dernekler Amacından Saptı

Eren Gündüz:Tcv, Man’ın Yan Ürünü DeğildirSonraki Haber

Eren Gündüz:Tcv, Man’ın Yan Ürünü Değild...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar