İstanbul
DOLAR32.4348
EURO34.4667
ALTIN2487.1

Çorum'a 5 Yeni Isuzu Halk Otobüsü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorum'a 5 Yeni Isuzu Halk Otobüsü
Abone ol
Çorum Ulaş Özel Halk Otobüsleri A.Ş. tarafından satın alınan 5 adet Isuzu marka otobüs dün düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Saat Kulesi yanında düzenlenen törene Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Ulaş A.Ş. Başkanı İsmail Hakkı Melendiz, Çorum Taksiciler Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Isuzu yetkili servisi Çetinler Motorlu Araçlar sahibi İrfan Çetin ve Servis Danışmanı Ahmet Önal’ın da hazır bulunduğu törende dua edilerek kurban kesildi.

Anahtar tesliminin ardından şoför koltuğuna oturan Külcü, otobüsler hakkında yetkililerden teknik bilgi aldı. Yeni halk otobüslerinin hizmete sunulduğu törende konuşan Muzaffer Külcü, Çorum’da toplu taşıma hizmetlerindeki gelişmelere dikkat çekti. Son model 5 adet otobüsün Ulaş A.Ş.’ye maliyetinin yaklaşık 1 milyon 500 bin TL olduğunu belirten Külcü, yeni araçların kurulan 5 ilave hatta çalışacağını söyledi.

Akkent ve fakülteler güzergâhlarında hizmet verecek olan yeni otobüslerin Çorum’a hayırlı olmasını dileyen Külcü, “Yeni araçlardan engelli vatandaşlarımız da rahatlıkla yararlanabilecek” dedi.

Ulaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Melendiz de yaptığı konuşmada ulaşım hizmetlerinin kalitesinin her geçen gün arttığını belirtti. Melendiz, Çorum halkının toplu taşıma alanındaki memnuniyeti, güven ve rahatı için kendilerini sürekli yenilediklerini belirterek “ Şehir içi ulaşımında halkımızın beklentileri doğrultusunda hareket etmenin yanında ulaşımda dünya standartlarını yakalamaya çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada bunu kısmen başardık. Şehrimizin ulaşımına katkı sağlaması amacıyla 5 yeni halk otobüsü aldık. Bu otobüslerin konforundan, rahatlığından daha önemli yanları var. Onlarda engelli vatandaşlarımızın da artık halk otobüslerinden faydalanabileceği şekilde dizayn edilmiş olmasıdır” dedi.

Çorum Taksiciler Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli de yaptığı konuşmada “Sunduğumuz hizmetlerde Belediye her zaman yanımızda” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Ticari taksi plaka düzenlemesi ve taksi duraklarının modernizasyonunda Belediye ile işbirliğinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Mehmet Gayretli, Çorum’un bu açıdan örnek alınan bir şehir haline geldiğini söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yıldırım’dan TCDD’ye Büyük ÖvgüÖnceki Haber

Bakan Yıldırım’dan TCDD’ye Büyük Övgü

Halk Otobüsü Şoförlerine SeminerSonraki Haber

Halk Otobüsü Şoförlerine Seminer

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar