İstanbul
DOLAR32.5833
EURO35.0024
ALTIN2425.2

Conti Akademi’den Yeni Mezunlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Conti Akademi’den Yeni Mezunlar
Abone ol
Continental’in Türkiye çapındaki yetkili satıcılarını sektör profesyonelleriyle buluşturduğu eğitim platformu “Conti Akademi” mezunlarını vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan beri Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimler tüm Türkiye’deki Continental yetkili satıcılarını mezun etmeyi hedefliyor.

Continental Türkiye’nin üstün hizmet kalitesini daha da artırmak amacıyla yetkili satıcılarını sektör profesyonelleri ile çeşitli eğitimlerde buluşturduğu “Conti Akademi’’, ikinci mezunlarını verdi. Bayi yöneticileri ve çalışanlarına göre farklılaşan eğitimler Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi işbirliğinde veriliyor.

Çalışanlar için farklı taleplerle gelen müşterileri doğru ürün ve hizmetle buluşturmanın önemini vurgulayanContinental Türkiye Satış Direktörü Teoman Görgün, “En iyi üründen en iyi randımanı almak onu doğru zamanda ve doğru yerde kullanabilmekle mümkün oluyor. En kaliteli lastiklerin üreticisi olarak ürünlerimizi uygun araç ve donanım ile buluşturmak sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Bu vizyon doğrultusunda bayilerimizin müşteri ihtiyaçlarını doğru yönetebilmeleri bizim için bazen en iyisini üretmekten daha önemli olabiliyor… Continental donanımı ve hizmet anlayışının bir yansıması olan Conti Akademi, yetkili bayilerimizin yetkinliklerini daha da geliştiriyor”dedi. Conti Akademi”nin Sabancı Üniversitesi işbirliğindeki bu fazında öne çıkan başlıklar perakende yönetimi, insan yönetimi, satış süreci yönetimi ve finans yönetimi konuları oldu.

Continental, eğitimler sonrası katılımcılara yönelik yaptığı anketler ile onların eğitime dair görüş ve yorumlarını alıp eğitimlerin yapısını daha iyiye taşımak için çalışıyor. Bu sayede yaşayan bir eğitim programını sürdürülebilir kılmayı hedefliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TNT World Cup 2014’te Ülkelerini Temsil EttiÖnceki Haber

TNT World Cup 2014’te Ülkelerini Temsil...

Araç Kullanırken Lastiğinizin Sesi Yerine, Kafanızı Dinleyin!Sonraki Haber

Araç Kullanırken Lastiğinizin Sesi Yerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar