İstanbul
DOLAR32.5786
EURO34.6206
ALTIN2526.7

Comvex'de Citibus Rüzgarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Comvex'de Citibus Rüzgarı
Abone ol
Anadolu Isuzu Comvex Fuarı'nda Lansmanını Yaptığı Yeni Aracı 9,5 Metrelik...

Anadolu Isuzu Comvex Fuarı'nda Lansmanını Yaptığı Yeni Aracı 9,5 Metrelik Citibus İlgi Odağı Oldu.

Anadolu Isuzu yeni aracı 9.5 metrelik Citibus lansmanı ile Comvex İstanbul Ticari Araçlar fuarına damgasını vurdu. Comvex Fuarı'nda Isuzu'nun Novo, Novocity, Turkuaz otobüsleri ile N serisi kamyon ve kamyonetleri D-Max 4×4, 4×2 Limited Edition araçları da büyük ilgi topladı.

TOPLU TAŞIMANIN YILDIZI OLACAK

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer L. Ablay, Isuzu Motors Limited Bölge Genel Müdürü Hiroshi Hisatomi, Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay'ın katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Genel Müdür Ablay "Yeni aracımız Citibus 9.5 metre boyunda, Euro 5 emisyon standartlarına uygun, yolcusuna konfor, sürücüsüne rahatlık, daha düşük yakıt tüketimiyle işletmecisine ekonomi vaat eden yeni bir araç. Aracımız toplu taşımaya yeni çözümler getirerek bir yıldız olacak" diyerek aracın özelliklerine de vurgu yaptı.

BELEDİYELER İÇİN İDEAL ÇÖZÜM

"9.5 metre ile başladık 12 metreye çıkacağız." diyen Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay "Daha uzun, daha yüksek, alçak tabanlı bir araç yaptık. Bütün şehirlerde bu aracımız kullanılabilir. Biz Türkiye'de kullanılması gereken araçların şu anda 9.5 metre olması gerektiğini düşündük. 9.5 metrelik bir aracın belediye için ideal olduğunu düşünüyoruz. O yüzden bu segmente daha iddialı olmaya karar verdik. Araç satışlarımız başladı ama teslimatlar 2012'de olacak. Otobüsümüzün ilk lansmanı burada yapıldı. Türkiye otobüsün üretim lideri o yüzden bu fuarın çok önemli oluğunu düşünüyorum" dedi.

CİTİBUS'IN ÖZELLİKLERİ


204 beygir motor gücüne sahip yere sürekli aynı açıyla basan lastikleri sayesinde daha iyi yol tutan, daha düşük dönüş yarıçapı ve 9,5 metrelik boyuyla toplu taşımada büyük otobüs kullanmanın mümkün olmadığı alanlara çözüm getiriyor.

Eergonomik ve ferah bir içyapıya kavuşmuş yeni Citibus'ta 3. kapı standart olarak yer alıyor. Kapıları, geniş koridorları, koltuk sayısı ve koltuk yerleşimi, otobüs içinde rahat hareket edilmesini sağlıyor. Ledli iç aydınlatma ve dijital bilgi ekranı Citibus' u farklılaştırarak bugüne taşıyor. Citibus' un tüm kapılarındaki basamaksız, düşük girişler, yolculara rahat inip-binme kolaylığı getiriyor. Orta kapıda yer alan özel olarak tasarlanmış rampasıyla, engelli yolcular için seyahat etmeyi kolaylaştırıyor. Köşeyi dönen hat levhasıyla ilk ve tek olma özelliğine sahip Citibus'un sürücü mahallinde, tüm kumanda ve göstergeler kolayca erişilebilir durumda.

CEM TÜRKKAN'DAN ISUZU'YA TAM NOT

İstanbul çevresinde turizm taşımacılığı yapan Türkkan Turizm'in sahibi Cem Türkkan Isuzu'nun Turkuaz ve Novo ile sektörde lider olduğunu ifade ederken yeni aracı Cıtıbus'ı da çok beğendiğini söyledi.

Türkkan Turizm filosunda 46 kişilik otobüsten 4 kişilik VIP araçlara kadar her segmentten aracın mevcut olduğunu belirten Cem Türkkan "Özellikle minibüs segmentinde Isuzu'yu tercih ediyoruz. Kullandığımız Novo ve Turkuaz'lardan çok memnunuz. Isuzu ile 10 araçlık bir anlaşma daha yapmayı düşünüyoruz" dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz'den Tören Gida'ya 202 Adet Actros 1844 LsÖnceki Haber

Mercedes-Benz'den Tören Gida'ya 202 Adet...

Otokar'dan, Çevre Dostu Araçlarıyla Comvex ÇıkarmasıSonraki Haber

Otokar'dan, Çevre Dostu Araçlarıyla Comv...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar