darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Citroën Almak İsteyenlere Bayram Erkenden Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Citroën Almak İsteyenlere Bayram Erkenden Geldi
Abone ol
Türkiye’de 50’den fazla noktada satış ve servis hizmeti veren Citroën, çifte bayram sevinci yaşatıyor. Citroën’in C4 modeli için , 20 bin TL krediye 60 ay vade imkanı ve aylık 444 TL tutarındaki taksit avantajı ile sahip olacaklar.

Çekici dizaynı, mükemmel kalitesi ve üstün özellikleri ile fark yaratan Citroën C4; üstün konforu, çevreci özellikleri ve etkileyici performansıyla da  dikkatleri üzerine çekiyor. “Créative Technologie” imzasını vurgulayan özgün tasarıma sahip Citroën C4, sahip olduğu üstün özellikleri ile otomobillerinden her zaman daha iyisini hedefleyen kullanıcıların beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor.  Çevreye saygılı bir aile otomobili olarak tasarlanan Yeni C4, Citroën’in çevreci otomobiller için en son geliştirdiği e-HDi teknolojisini kullanıyor. Markanın “Créative Technologie” imzasını vurgulayan çekici ve zarif dizaynı, konforu, yüksek kalitesi ve ileri teknolojisi ile dikkat çeken Citroën C4;  yeni micro-hybride “e-HDi” motorunun düşük yakıt tüketimi, şehir içi kullanımda büyük kolaylık sağlayan “Stop & Start” özelliği ve geniş iç hacmi ile de rakiplerinden ayrılıyor .

Citroën C4’ün zarif gövde hatlarını; araca entegre edilmiş kromaj ayrıntılar, dinamik ön farlar ve hafif alaşımlı ışıltılı jantlar süslüyor. Sunduğu mükemmel kontrol ve kusursuz kullanım özelliklerinin yanı sıra Citroën C4; usb&bluetooth, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, programlanabilir hız sabitleyici gibi özellikleri ile de yolculuk sırasında maksimum konfor ve güveni bir arada sunuyor.

Türkiye’de Citroën denildiğinde ilk akla gelen model olanCitroën C4; Ekim ayı boyunca cazip fiyat avantajı ile çifte bayram yapmak isteyenler için Citroën bayilerinde!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Chevrolet “Mylink’e” Smartbest 2013 ÖdülüÖnceki Haber

Chevrolet “Mylink’e” Smartbest 2013 Ödül...

Volvo Hadımköy Servis Merkezi’ni AçtıSonraki Haber

Volvo Hadımköy Servis Merkezi’ni Açtı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar