İstanbul
DOLAR32.5954
EURO34.8802
ALTIN2505.9

Cirque Du Soleil’i Tüm Dünyaya DHL Taşıyacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cirque Du Soleil’i Tüm Dünyaya DHL Taşıyacak
Abone ol
DHL, dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque du Soleil’in resmi lojistik ortağı oldu

Dünyanın önde gelen lojistik firmalarından DHL, gösteri sanatlarına yeni bir boyut kazandıran ve dünyanın en fazla izlenen gösteri topluluklarından biri olan Cirque du Soleil’in resmi lojistik ortağı oldu. DHL’in Global Ticari Fuarlar ve Etkinlikler ekibi, topluluğun Big Top ve Arena turneleri kapsamında gerçekleşecek dünya çapındaki etkinliklerini lojistik gücü ile destekleyecek.

DHL, Cirque du Soleil’in başlıca lojistik gereksinimi olan sahne ve dekorlarının kurulum ve sökümü ile turne kapsamında gidilecek ülkeler arasındaki hava, deniz ve kara taşımacılığı ve gümrükleme hizmetlerinin sorumluluğunu üstlenecek.

DHL, aynı zamanda Cirque du Soleil’in, Kanada Montreal’da bulunan kurumsal merkezine de global lojistik destek sağlayacak. DHL ve Cirque du Soleil arasında imzalanan ortaklık ile her biri kendi sektöründe lider olan iki marka, dünya çapındaki müşteri, iş ortağı ve çalışanları için ortak marka ve pazarlama faaliyetleri gerçekleştirecek.

Cirque du Soleil ile DHL’in birbiriyle mükemmel bir uyum yarattığına dikkat çeken DHL Express CEO’su Ken Allen, “Her iki marka da kendi alanlarında girişimci olarak çıktıkları yolda, yeni sınırları fethetme ve müşterilerini memnun etme hedefinde gösterdiği bağlılıkla global markalara dönüştü. Uzmanlıklarını ve yeteneklerini ispat etmiş her iki markanın da güçlerini birleştirdiği bu iş ortaklığı, yenilikçi ve mükemmeliyetçi çözümler sunarak, DHL’in heyecan verici müşteri deneyimlerine katkıda bulunacak” diye konuştu.

DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling ise “İki markanın da dünyaca bilinen inovatif ve mükemmeliyetçi tavrı eğlenceli bir müşteri deneyimine ev sahipliği yapacak, Cirque du Soleil’in Big Top turnesi kapsamındaki nefes kesen performansları sırasında, biz de sahne arkasında yürüteceğimiz operasyonlar ile nefes keseceğiz ve işimizde kargo paketleriyle ortaya koyduğumuz gösteriden çok daha fazlasını gerçekleştiriyor olacağız. Dünyaca ünlü Cirque du Soleil ile iş ortaklığımız sayesinde, daha çok müşterimizin markamızın ve global ağımızın gücünü deneyimlemesini sağlayabileceğiz” şeklinde konuştu.

“Cirque du Soleil olarak, sektörünün lideri olan DHL’in resmi lojistik ortağımız olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz,” diyen Cirque du Soleil Kıdemli Başkan Yardımcısı Finn Taylor; “Lojistik, 6 kıtada 150’yi aşkın lokasyonu içine alan turne kapsamında Cirque du Soleil’in başarısı açısından kritik bir öneme sahip. DHL ile böyle bir ortaklık yapmış olmak, mükemmeliyetçiliğimizi ortaya koyduğumuzun bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Tek bir Big Top gösterisi, yaklaşık 80 yük konteynerinin transferini gerektirebiliyor. DHL, 2014 yılı içerisinde dünya çapındaki 19 Cirque du Soleil gösterisini izleyiciyle buluşturacak. Gösterileri dünya çapında toplam 15 milyon seyircinin izlemesi bekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Ulaşımı Dönüştürmek 2014”Önceki Haber

“Ulaşımı Dönüştürmek 2014”

Denizli Bu Uygulamayı Çok SevdiSonraki Haber

Denizli Bu Uygulamayı Çok Sevdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar