darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

Chevrolet Trax’ın Satış Fiyatları Açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Chevrolet Trax’ın Satış Fiyatları Açıklandı
Abone ol
SUV üretimi konusunda 78 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Chevrolet’nin EuroNCAP’den 5 yıldızlı yeni SUV modeli Trax, Chevrolet bayilerinde iki motor seçeneğiyle 46 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

115hp gücünde ve 155Nm tork üreten 1.6L benzinli motora sahip Trax LS’nin satış fiyatı 46,700 TL’den başlarken, Trax LT 1.6’nın fiyatı 50,550 TL olarak açıklandı. 140hp gücünde ve 200Nm tork üreten 1.4L benzinli turbo motora sahip Trax LT 1.4 4X4 ise 57,550 TL özel lansman fiyatıyla Chevrolet bayilerinde yerini aldı.

Chevrolet, 78 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını Yeni Chevrolet Trax ile artırıyor. Türkiye’de iki farklı donanım seviyesi ile satışına başlanan, güvenlikte sınır tanımayan ve EuroNCAP güvenlik testlerinden üstün puanlarla 5 yıldız alan Yeni Trax, Chevrolet’nin hızla büyüyen küçük SUV segmentindeki yıldızı olacak.

Hem SUV konforu hem de şehir içi kullanımda otomobile benzer sürüş performansı hedeflenerek tasarlanan Chevrolet Trax, farklı model ve motor seçenekleri ile kullanıcıları bekliyor. Beş kişilik oturma kapasitesine sahip olan Trax’ta, koltukların sekiz farklı konfigürasyonda düzenlenebilmesiyle birlikte bagaj hacmi artırılarak aracın köşelerine, girintilerine ve diğer bölümlerine yüksek miktarda eşya konulabiliyor.

İç hacminde tüm bu özellikleri ile esneklik, genişlik ve ferahlıktan taviz vermeyen Trax yalnızca 4,25 metre uzunluğa ve 1,77 metre genişliğe sahip. Bu sayede dar sokaklarda rahatlıkla parkedebilmenizi sağlıyor. Üstelik yüksek sürüş konumuyla SUV sürücülerine yerden yüksekte olma hissini de sunuyor.

Yeni Trax, birisi turbo şarjlı iki yüksek verimlilikli motor seçeneği ile sunuluyor. Üst donanım seviyesinde sınıfının öncüsü bir interaktif bilgi-eğlence sistemi olan Chevrolet MyLink yerini alırken, 1.4 litre 140HP gücündeki turbo motor seçeneği ile birlikte gerektiğinde devreye giren Akıllı 4X4 sistemi (AWD) standart olarak sunuluyor. Chevrolet MyLink, telefon rehberi, müzik, resim ve video dosyaları yanında, akıllı telefonlara yüklenebilen BringGo Navigasyon, Tunein Internet Radyo ve Siri Eyes Free gibi uygulamaları da araca entegre ederek, daha çok üst sınıf araçlarda sunulan teknoloji ve konforu parmaklarınızın ucuna getiriyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Citroen Modellerinde 5.500 Tl’ye Varan İndirimlerÖnceki Haber

Citroen Modellerinde 5.500 Tl’ye Varan İ...

Uçan Bisiklet Hayali Gerçeğe DönüştüSonraki Haber

Uçan Bisiklet Hayali Gerçeğe Dönüştü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar