darussafaka
İstanbul
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

Chevrolet “Mylink’e” Smartbest 2013 Ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Chevrolet “Mylink’e” Smartbest 2013 Ödülü
Abone ol
Chevrolet, MyLink İnteraktif Bilgi ve Eğlence Sistemi tasarımı ve akıllı telefon entegrasyonu ile ödül aldı

Orta ve Doğu Avrupa’dan 15 ülkenin önde gelen otomobil sektörü gazetecilerinin oluşturduğu AUTOBEST jürisi, Chevrolet MyLink’i SMARTBEST 2013 Ödülü’ne layık gördü. Jüri, bu sistemi “yenilikçi, basit ve çok uygun maliyeti bir teknoloji” olarak tanımladı. SMARTBEST ödülleri, ilk kez geçen yıl verildi.

Chevrolet MyLink teknolojisi, akıllı telefonlardan gelen içeriği, yüksek çözünürlüklü, tam renkli dokunmatik ekranda bir araya getiriyor ve telefon defteri, kişisel şarkı listesi, foto galeri ve/veya videolar ile diğer kayıtlı medya ve verilere kolay erişim sağlıyor. MyLink İnteraktif Bilgi ve Eğlence Sistemi, BringGo Navigasyon, TuneIn Internet Radyo ve Stitcher Podcast uygulaması seçenekleri yanında Siri® Eyes Free ses tanıma sistemi gibi özel uygulamalara da erişim sağlıyor.

Uyumlu cihazlar bu sisteme USB veya Bluetooth üzerinden bağlanabiliyor. Ayrıca, USB veya Bluetooth bağlantısı olmayan bazı kişisel müzik cihazları için de özel bir bağlantı noktası mevcut.

AUTOBEST Jüri Başkanı Ilia Seliktar, “Yenilikçi ve basit olmasının yanında çok makul fiyata sahip olan bu teknoloji sayesinde tüm yolcular en sevdikleri müziği veya haber programını dinleyecek, otomobil kullanırken arkadaşları veya aileleriyle telefonda görüşebilecek” dedi ve ekledi: “Chevrolet MyLink, navigasyon sisteminden en sevdiğiniz radyo istasyonuna kadar tüm bilgi eğlence özelliklerini akıllı telefon üzerinden otomobilinizin içine getiriyor.”

Chevrolet MyLink, yeni Trax de dahil olmak üzere Chevrolet Aveo ve Cruze modellerinde sunuluyor.

SMARTBEST ödülünün yanı sıra Chevrolet, küçük SUV segmentindeki temsilcisi Trax modeliyle de AUTOBEST 2014 ödülü kapsamında finale kalan beş marka arasında yer alıyor. Kazanan model, 2013 yılının Aralık ayı ortasında


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Apaydın’dan Kurban Bayramı UyarısıÖnceki Haber

Apaydın’dan Kurban Bayramı Uyarısı

Citroën Almak İsteyenlere Bayram Erkenden GeldiSonraki Haber

Citroën Almak İsteyenlere Bayram Erkende...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar