İstanbul
DOLAR32.5258
EURO34.8495
ALTIN2489.0

Çevre Duyarlılığı İki Şirketi Bir Araya Getirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çevre Duyarlılığı İki Şirketi Bir Araya Getirdi
Abone ol
ZF Friedrichshafen AG, Türkiye’de lojistik hizmetlerini Borusan Lojistik’ten almaya karar verdi. ZF’nin bu kararında Borusan Lojistik’in çevreye verdiği önem ve 1 milyon ağaç dikme kampanyası önemli rol oynadı. Çevreyi ve doğal kaynakları korumaya önem veren iki firmanın bir araya gelmesi nedeni ile 6 Mayıs 2014 Salı günü yapılacak törene iki şirketin üst düzey yöneticileri katılacak ve ağaç dikimi yapılacak.

ZF Friedrichshafen AG, Almanya’ da yerleşik tüm şirketleri ile Türkiye’ deki ZF  Sachs Süspansiyon Sistemleri San. ve Tic. A.Ş., ZF Services Türk San. ve Tic. A.Ş.  ve ZF Lemförder Aks Modülleri Sanayi ve Tic. A.Ş. şirketlerinin Almanya ve Türkiye arasındaki karşılıklı kara nakliye hizmetlerini Borusan Lojistik’ten almaya karar verdi.  Aktarma organları, şanzıman ve şasi bileşenleri üreten ZF‘nin ürün ve  ham maddelerini Borusan Lojistik taşıyacak.

Otomotiv tedarikçileri listesinde dünyada ilk 10 arasında yer alan ZF’nin, Almanya  ve Türkiye arasındaki tüm müşteri, tedarikçi ve grup içi yüklerinin nakliye  organizasyonlarını 1 yıl uzatma opsiyonlu olarak, en az 2 yıl süreyle Borusan Lojistik  gerçekleştirecek. ZF’nin bu kararında Borusan Lojistik’in ÇEKÜL ile birlikte yürüttüğü bir milyon ağaç dikme kampanyası ve müşterileri için yaptığı operasyonlar sonucunda onlar adına ağaç dikme taahhüdü de etkili oldu. Özellikle Borusan Lojistik’in her 10 konteyner elleçleme için 1 ağaç ve her 10 taşıma için 1 ağaç dikme kampanyası ZF’nin kararında önemli rol oynadı. Borusan Lojistik müşterisi için ayda 20 ağaç dikecek.

6 Mayıs’ta ağaç dikim töreni var!

İki şirketin oluşturduğu “yeşil” iş ortaklığını kutlamak üzere 6 Mayıs 2014 Salı günü ZF’nin Gebze fabrikasının bahçesinde temsili bir ağaç dikme töreni yapılacak. Törene Almanya’dan ve Borusan Lojistik’ten üst düzey yetkililer katılacak. Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Dölen ve Borusan Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Ticari Fonksiyonlar Grup Müdürü Volkan Yıldırım, Borusan Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Orta Avrupa Operasyon Müdürü Erdem Doruk’un yanı sıra, ZF’den Endirekt Malzemeler Kurumsal Satınalma Başkan Yardımcısı Rainer Wiedmann, Lojistik Servisler Kurumsal Satınalma Müdürü Matthias Lang, ZF Sachs Süspansiyon Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Jürgen Brand ve ZF Türkiye Endirekt Malzemeler Ortak Satınalma Müdürü Hakan Tarlan törende hazır bulunacak.

Törende yıl boyunca ZF adına dikilecek ağaçları temsilen 15 fidan fabrika bahçesine dikilecek. Bu dikimlerin dördü bizzat iki şirketin üst düzey yöneticileri tarafından yapılacak. Aynı zamanda bir yıl içinde şirket adına dikilecek ağaçlar için ZF’ye bir de sertifika verilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul – Konya Arası Yalnızca 42 TLÖnceki Haber

İstanbul – Konya Arası Yalnızca 42 TL

Akıllı Ulaşıma Önem VeriyoruzSonraki Haber

Akıllı Ulaşıma Önem Veriyoruz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar