darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3491
EURO35.1306
ALTIN2308.9

CEVA’ya Üstün Başarı Ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CEVA’ya Üstün Başarı Ödülü
Abone ol
CEVA Lojistik, Çin’in kimya endüstrisinin tanınmış lideri BP Zhuhai tarafından Yüksek Riskli Kimyasal Lojistiği’ndeki üstün hizmetlerinden dolayı ödüllendirildi.

BP Zhuhai’nin deposunu 2002 yılından bu yana yöneten CEVA, önceliği güvenlik olan BP Zhuhai ile ortaklığının en başından itibaren, güvenlik kültürünü tesisteki günlük faaliyetlerinde de kullanıyor. BP Zhuhai’nin davranış güvenliği teknolojisi, kalite, güvenlik, sağlık ve çevre (HSE) üzerine odaklanan güvenlik kampanyası serilerinde, CEVA, etkili güvenlik yönetimi konusunda BP Zhuhai’nin bütün tedarikçileri arasında üst sıralardaki yerini koruyor. BP Zhuhai tarafından istenen zorunlu eğitime ilave olarak, CEVA yıl boyuncagüvenlik denetim ve değerlendirmelerini, yangın acil durum ve tesisler için acil durum tahliye tatbikatlarını kapsayan düzenli güvenlik kampanyalarına ön ayak oluyor. Aynı zamanda depo yönetiminde CEVA, HSE yönetimi dahil olmak üzere operasyonel süreçleri daha da iyileştirecek, kendi sürekli iyileştirme programının bir unsuru olan Kaizen’i uyguluyor.

CEVA’nın Çin’deki Kontrat Lojistiği Daire Başkanı Jaap Bruiningödülle ilgili olarak, “Lojistik endüstrisinde kuralcı yönetimi ve HSE’de yüksek standardı ile bilinen BP, CEVA’nın operasyonlarının her parçasına nüfuz ettiği çalışma ortaklıklarından biridir. Çözüm odaklı çalışmamız, uzun vadeli ve başarılı ortaklığımızı sürdürmemizin temel disiplinidir. İnanıyorum ki hem BP Zhuhai hem de CEVA tarafından paylaşılan sürekli iyileştirmeler ve operasyonel mükemmellik ortaklığımızı daha yüksek bir seviyeye çıkaracaktır.” dedi.

BP Zhuhai’nin ticari faaliyetlerine sürekli desteklerini ve göze çarpan performanslarını takdir ettiklerini belirtenBP Zhuhai Operation Müdürü Li Yong,“BP Zhuhai tarafından bir süre önce başlatılan Sürekli İyileştirme Programı’nda CEVA ekibinin aktif rol oynayacağını ve maliyet etkinliğinde de karşılıklı yarar sağlayan bir ortaklıkla bizleri destekleyeceklerine inanıyoruz.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Daha Çok Yaz”Önceki Haber

“Daha Çok Yaz”

“Denizciliğimizin Dalgalı ve Fırtınalı Günleri Artık Geride”Sonraki Haber

“Denizciliğimizin Dalgalı ve Fırtınalı G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar