darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Ceva Türkiye Globalde Üç Stratejik Ülkeden Biri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceva Türkiye Globalde Üç Stratejik Ülkeden Biri
Abone ol
Dünyanın önde gelen global tedarik zinciri yönetimi şirketi CEVA Lojistik’in dünya CEO’su Marvin Schlanger, Türkiye’yi ziyaret ederek CEVA 2013 Müşteri Semineri’nde müşteriler ile biraraya geldi.

CEVA Türkiye’nin globalde üç stratejik ülkeden biri olduğunu belirten Schlanger, CEVA Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 10’luk büyüme yakaladı, bu yıl da yatırımlarını hızlandırarak, globaldeki stratejik konumunu güçlendirecek diye belirtti.

Dünyanın en büyük üç lojistik firmasından biri olan CEVA Lojistik’in dünya CEO’su Marvin Schlanger, Türkiye’yi ziyaret ederek müşteriler ile şirketin organize ettiği 2013 Müşteri Seminerinde ile bir araya geldi.  CEVA’nın; sürekli gelişerek, verimli tedarik zinciri operasyonları ve yenilikçi çözümler sayesinde müşterilerimize nasıl daha iyi hizmet verilebileceğinin görüşüldüğü toplantı sonrasında konuşan Schlanger, sektördeki yeni trendlere ve CEVA Türkiye’nin hedeflerine yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu. Schlanger, CEVA Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 10’luk büyüme yakaladı, bu yıl da yatırımlarını hızlandırarak, globaldeki stratejik konumunu güçlendirecek diye belirtti.Lojistik sektöründeki iki önemli gelişmeye dikkat çeken Schlanger, taşımacılık ve depolama alanlarındaki daha karmaşık çözümlere doğru olan eğilimin bunlardan biri olduğunu söyledi. Schlanger,  konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:  “Müşteriler artık bizden geleneksel anlamda malların bir yerden bir yere taşınması ve depolanmasından daha fazlasını istiyor. Paketleme, etiketleme, doğru üretim gibi pek çok katma değerli hizmetler oluşmaya başladı ve bizim de bunların içinde olmamız isteniyor. Yani bütün dünyada sözleşmeli lojistik sektöründe karmaşık çözümlere gidildiğini görüyoruz. Bütün bunların altında yatan ise bilgi teknolojilerinin önemidir ve gerek taşımacılık işine gerekse sözleşmeli lojistik işine BT desteği hızla büyüyor. Bizim de BT konusunda önemli yatırımlar yapmamız gerek ve yapıyoruz. Böylece müşterilerimize işleri için gerekli olan şeffaflığı ve operasyon kapasitesini sağlayabiliyoruz. ”dedi.

2023 hedefleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yeni yatırımlar için teklifler hazırlıyoruz

Türkiye ekonomisi ve lojistik sektörüne yönelik de değerlendirmelerde bulunan CEVA Global CEO’su Marvin Schlanger, “Türkiye’nin 2023 ile ilgili politikaları konusunda çok heyecanlıyız ve hedefler yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girme hedefinin çok önemli olduğunu vurgulayan Schlanger, “Bu hedefi gerçekleştirmek için yeni havaalanları yapılması, lojistik merkezleri kurulması, yeni tüneller ve metrolar inşa edilmesi  bu ekonomik büyümeyi tetikleyecek. Bu da lojistik sektörü ve CEVA için büyük bir fırsat anlamına geliyor. Biz de bu büyümeyi yakalamak için yatırımlarımıza hız kattık ve çok başarılı bir yönetim ekibi kurduk. Büyüme için yeterli finansal kapasiteye sahibiz ve varlıklarımızı artırmak konusunda da kararlıyız. Yönetim ekibimiz müşterilerimize daha iyi hizmet vermemizi sağlayacak yeni yatırımlarla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.” diye konuştu.

Güçlü bir finansal kapasiteye sahip olduklarını ve varlıklarını artırmak konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Schlanger, şunları kaydetti: “Buradaki ekibimiz,  yönetim kurulumuza sunulmak üzere müşterilerimize daha iyi hizmet vermemizi sağlayacak yeni yatırımlarla ilgili bir teklif hazırlıyor. Bu konuda bundan daha fazlasını şimdilik söyleyemeyiz. Ancak şunu söyleyebiliriz ki, müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemizi sağlayacak imkanlara sahip olmayı arzu ediyoruz. Ve müşterilerimiz büyüdükçe biz de gerekli adımları atmaya hazırlanıyoruz. CEVA’nın da müşterileri ile aynı anda büyümesini sağlamak için gerekli hazırlıkları yapmaya hazırız.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motorsporları Dolu HaftasonuÖnceki Haber

Motorsporları Dolu Haftasonu

Lastik Seçerken Dikkat Edilmesi GerekenlerSonraki Haber

Lastik Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar