İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Cahan, "Öğrencilerin Yol Çilesi Sona Erdi”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cahan, "Öğrencilerin Yol Çilesi Sona Erdi”
Abone ol
Uşak Belediyesi okulların başlaması ile birlikte Aybey Mahallesi’nde bulunan Ali Fuat Güven Okulu’na gitmekte büyük sıkıntılar yaşayan öğrencilerin sorununu bitirdi.

Yeni başlayan okullarına daha önce binbir zorluklar ile ve zorlu koşullarda gitmek zorunda olan öğrenciler Uşak Belediyesi’nin çalışması ile artık okullarına rahatça gidebiliyor. Yapılan çalışma ile Ali Fuat Güven Okulu öğrencileri çamurlu yollar yerine, modern bir yolla okullarında eğitimlerine devam edecek. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, öğrencilerin zor şartlarda eğitimlerini sürdürmesine gönüllerinin razı olmadığını anlattı. Okulun bulunduğu bölgenin engebeli arazilerin olduğu bir alan olduğunu belirten Cahan, " Okulumuz son derece modern olması ile birlikte bulunduğu bölge itibari ile yükseltilerin ve alçaklıkların olması söz konusudur. Bu durumda alçak kısımlarda kalan öğrencilerimiz okullarına giderken zor bir yolu geçmek zorundalar. Özellikle kış aylarında alanın çamurlu olması öğrencilerimiz için çileydi. Biz göreve gelir gelmez hemen talimatımızı vererek çalışmalara başladık ve bitirdik” dedi. Bölgede yaşayan öğrencilerin çilesinin bitmesinin kendileri için mutluluk verici olduğunu aktaran Cahan, alınan duaların kendilerinin en büyük referansı olacağını iletti. Bundan sonra da kent ile ilgili bütün sorunlara aynı hassasiyet ile yaklaşacaklarının altını çizen Cahan, " İlimizde gittiğimiz her noktada sorunları dinleyerek kentimiz hakkında beklentileri ortak akıl ile çözüyoruz. Bu sayede çok önemli mesafeler kat ettik. Ali Fuat Güven Okulu da bu bağlamda gerçekleştirildi. Aynı hassasiyetimiz katlanarak artacak. Özellikle eğitim konusunda daha hassas olacağız” ifadesini kullandı.

Öğrencilerin mutluluğu mutluluğumuzdur

Uşak’ta gördükleri bütün sorunlara duyarlılık ile yaklaşacaklarını bildiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak’ta göreve başlamamızın üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen gece ve gündüz demeden tüm birimlerimiz ve yönetimimiz ile özveri ile çalışmaktayız. Kentimizin marka şehir olması asıl hedefimizdir. Bunun yanında bütün kentin mutlu olabilmesi için sürekli kentimizin yaşayanları ile iç içe yaşamaktayız. Ortak aklı ise bu şekilde yürüterek ilimizin hak ettiği yerlerde olması için çaba vermekteyiz. İlimizde vatandaşlarımız ile yaptığımız istişarelerde Aybey Mahallesi’nde Ali Fuat Güven Okulu’na giden öğrencilerimizin sorunlar ile okula gittiğini gördük. Arazi yapısı nedeni ile inişli ve çıkışlı olan bölgede alçak kesimlerde kalan öğrenciler okula gidebilmek için meşakatli bir yolu geçmek zorunda idiler. Özellikle mevsimin kış olması ile birlikte çamur deryasını geçerek okullarına gitmek zorunda kalıyorlardı. Biz bu duruma sessiz kalamazdık. Öğrencilerimizin okullarına gidebileceği en kısa mesafe olan alanı öğrencilerimizin kolaylık ile gidebileceği bir konuma getirmek istedik. Bu nedenle göreve gelir gelmez ilk verdiğimiz talimatların arasında bu alan oldu. Şimdi yaptığımız basamaklar ile öğrencilerimiz istedikleri gibi okullarına gidebiliyor. Onların mutluluğu bizlerin mutluluğu oldu. bundan sonra da aynı ciddiyet ile kentimizin sorunları üzerine eğileceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Başkanı Otobüsçülerin Taleplerini DinlediÖnceki Haber

Belediye Başkanı Otobüsçülerin Talepleri...

Goodyear Dünya Rekoru Kırmak İçin Hazırlanıyor!Sonraki Haber

Goodyear Dünya Rekoru Kırmak İçin Hazırl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar