darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3822
EURO35.0188
ALTIN2325.8

CADDELERDE AKÜ ARAMA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CADDELERDE AKÜ ARAMA
Abone ol
Sektöründe ilklerin öncüsü İnci Akü, 444 5 AKÜ (258) ile Türkiye’nin dört bir yanında 7 gün 24 saat sürücülere destek oluyor.

Aracın performansını etkileyen önemli unsurlardan biri, araçta bulunan akünün her yol ve iklim şartında, marşa basıldığında aracın motorunun çalışmasını sağlamasıdır. İnci Akü, marşa bastığında aracının çalışmadığını fark eden sürücünün, Türkiye’nin her yerinden 7/24 ulaşabileceği bir akü yardım hattını hayata geçiriyor. İnci GS Yuasa A.Ş.’nin uzman markası İnci Akü, aküler için profesyonel destek veren Türkiye’nin ‘Alo Akü’ hattı 444 5 AKÜ (258) ile sürücülerin yardımına koşuyor.

 

Tüketicilerine sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren İnci Akü, bu kez Türkiye’nin her yerinden 7/24 ulaşılabilen ‘Alo Akü’ hattı ile bir ilke imza atıyor. Araçta bulunan akü markası ne olursa olsun, Türkiye’nin her yerine 7 gün 24 saat hizmet verebilen 444 5 AKÜ (258) hattı ile; yerinde akü değişimi ve montajı, yol yardım hizmeti ve teknik bilgi yardımı konularında hizmet veriliyor.

 

Sürücülerin yanlarında olmaya ve onlara hızlı çözümler sunmaya önem verdiklerini belirten Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, “Türkiye’nin Alo Akü hattı 444 5 AKÜ (258) ile ana amacımız tüketicilerimizin akü ile ilgili tüm ihtiyaçlarında yanında olabilmek ve onlara ihtiyacı olan çözümü hızlı biçimde sunabilmek. 444 5 AKÜ (258) hattımızın yanı sıra, mobil uygulamamız, web sitemizden gerçekleştirdiğimiz canlı görüşme hizmetimiz, yaygın bayi ve yetkili servis ağımız, satış sonrası verdiğimiz Müşteri Hizmetleri desteğimiz ile sürücülerimize hızlı ve etkili çözümler sunmaya, onlarla farklı kanallar üzerinden temas halinde olmaya özen gösteriyoruz. Aracında bulunan akü markası ne olursa olsun, sürücülerin zor anında yanında olan, onlara Türkiye’nin her yerinden bir telefon ile ulaşabilecekleri hizmeti sunan ‘Alo Akü’ hattımız ile tüm hizmetlerimizde olduğu gibi ‘Müşteri Memnuniyeti’ni işimizin merkezine aldık.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ALİ OSMAN ULUSOY SEYAHAT MERCEDES’İ TERCİH ETTİÖnceki Haber

ALİ OSMAN ULUSOY SEYAHAT MERCEDES’İ TERC...

ŞOFÖRLÜKTEN YÖNETİCİLİĞE GELDİK Sonraki Haber

ŞOFÖRLÜKTEN YÖNETİCİLİĞE GELDİK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar