İstanbul
DOLAR32.6039
EURO34.7971
ALTIN2488.0

Büyükşehirden Toplu Ulaşımı Rahatlatacak Hamle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehirden Toplu Ulaşımı Rahatlatacak Hamle
Abone ol
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşımın yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarına da hizmet verecek araçlarla ilgili incelemelerde bulundu. İlk etapta firmaların araçlarını incelediklerini ifade eden Başkan Ergün, “Kentimiz için en doğru kararı vererek yakın zamanda bu araçları halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşımı rahatlatmak, belediye hizmetleriyle birlikte sivil toplum kuruluşlarına hizmet verecek yeni araç alımı planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilgili firmaların araçlarını incelemeye aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bu çerçevede Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek Daire Başkanı Mümin Deniz ile birlikte, bir firmaya ait demo araçları inceledi. Araçlar hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, önümüzdeki günlerde diğer firmalarında araçlarını inceleyerek, Manisa için en doğru kararı vereceklerinin altını çizdi. Büyükşehir olan Manisa’da ilçelerde de hizmet edecek araçların ulaşıma katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Ergün, “Firmaların araçlarını inceliyoruz. Daire başkanımız ve ilgili birimlerle fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah en kıza zamanda bu araçları hizmete sunacağız” diye konuştu.

Ana Arterlere Otobüs Takviyesi

Alınacak olan araçların ilçelerle birlikte belediye hizmetlerinde ve sivil toplum kuruluşlarına ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vereceğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, “Bununla birlikte Manisa Merkezde ana arterlere, toplu ulaşım araçları takviyesinde bulunmak istiyoruz. Bugün incelediğimiz araçlar içerisinde 12 metre uzunluğunda, alçak tabanlı ve üç kapılı araç da mevcut. Aynı şekilde son çıkan 29 kişilik toplu taşıma aracını da inceledik. Ulaşım Dairesi Başkanlığımız bu konuda hızlı ve titiz bir çalışma yürütüyor. Önemli olan Manisa Merkez ile birlikte ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek. Dediğimiz gibi diğer firmalarında araçlarını inceledikten sonra kararımızı vereceğiz” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatma Şahin "Antep’e Metroyu Kazandırmalıyız"Önceki Haber

Fatma Şahin "Antep’e Metroyu Kazandırma...

Üç Asırlık İstanbul İtfaiyesi’nin Tatbikatı Nefes KestiSonraki Haber

Üç Asırlık İstanbul İtfaiyesi’nin Tatbik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar