İstanbul
DOLAR32.5764
EURO34.6884
ALTIN2414.6

Büyük İETT Ailesi İftarda Bir araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyük İETT Ailesi İftarda Bir araya Geldi
Abone ol
İETT’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği çalışanlar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti

Her yıl Ramazan ayında gelenek halinde sürdürülen ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığınca organize edilen İETT iftar yemeği çok sayıda çalışanı ve ailelerini bir araya getirdi. Haliç Kongre Merkezinde verilen yemeğin ev sahipliğini Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı yaptı. İftar yemeğine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Aslan, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, İBÇD Derneği Genel Başkanı Salim Sezer, sivil toplum kuruluşları ile sendika ve dernek temsilcileriyle çok sayıda İETT çalışanı katıldı.

Haliç’in kıyısında muhteşem bir manzarada yapılan iftar yemeği öncesi İETT Korosu, ilahiler ve Türk Sanat Musikisinden eserler seslendirdi. Ayrıca iftar programında Kuran-ı Kerim okundu.  İftar yemeğinin ev sahipliğini yapan Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı İftarımıza hepiniz hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, “İstanbul’a hizmet eden, gönül veren insanlarla bir arada olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

İETT’nin büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Baraçlı, “Büyük bir aile olmanın gurunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan’ın Rahmet ve bereket ayı olmasının da gurunu yaşıyoruz. Son zamanlarda ülkemizde bazı sıkıntılar yaşanmaktadır. Birlik ve beraberlik içeresinde yaşanan sıkıntıların altından hep birlikte kalkacağız. İstanbul’u geleceğe taşımak için gece gündüz, hep birlikte bir bütün halinde, omuz omuza, iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Bu çalışma gayreti içerisinde İstanbul’a hizmet etmek bir ibadet. Ramazan’ın rahmet ve bereketinden  bizlerde hep birlikte istifade etmeye çalışacağız. Bu Ramazan ayı içerisinde yine iftar yemeği düzenleyeceğiz. Sevgi ve hoşgörünün güzelliğini hep birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Bembirsen Sendikası Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Aslan da Ramazan ayının değerine vurgu yaptıkları konuşmalarında; gece gündüz demeden İstanbulluların hizmetinde olan İETT çalışanlarının çok daha iyi şeylere layık olduğunu söylediler. Çalışanların memnuniyetini sağlamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransız Büyükelçiden TCDD’ye ZiyaretÖnceki Haber

Fransız Büyükelçiden TCDD’ye Ziyaret

"Avcılar'ın İki Yakasını Bir Araya Getirdik"Sonraki Haber

"Avcılar'ın İki Yakasını Bir Araya Getir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar