İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Burulaş’tan Araç Kiralama Hizmeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burulaş’tan Araç Kiralama Hizmeti
Abone ol
Deniz otobüsü, deniz uçağı ve helitaksi ile Bursalıları bu dönem yeni ulaşım araçlarıyla tanıştıran Burulaş, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara şimdi de kiralık araç hizmetini ekledi. Gerek Bursa gerekse İstanbul’da deniz otobüsü, deniz uçağı veya helitaksiden ile yolcular talep ettikleri halde sürücülü veya sürücüsüz kiralık araç hizmetinden yararlanabilecek.

Raylı sistem yatırımlarının yanında özellikle İstanbul’a ulaşım noktasında hem denizde hem de havada yeni bir marka haline gelen Burulaş, hizmetlerine yeni bir halka daha ekledi. Yoğun talepler üzerine yolcuların gerek İstanbul gerekse Bursa’da ulaşımlarını kolaylaştırmak için uygun fiyatlarla sürücülü ve sürücüsüz araç kiralama hizmeti devreye alındı. Sürücüsüz araç kiralama hizmetleri; ekonomi sınıfı araçlardan başlayan çok özel fiyatlarla, helikopter, deniz uçağı ve deniz otobüsü noktalarında, günlük 60 TL’den başlayan fiyatlarla vatandaşların hizmetine sunuluyor. Ayrıca İstanbul trafiğinde araç kullanmak istemeyen vatandaşlara, Burulaş ulaşım modellerinin bulunduğu tüm noktalarda şoförlü transfer imkanı da sunulmaya başlandı. SRC ve psikoteknik belgelerine sahip, ileri sürüş teknikleri eğitimlerini tamamlamış, şehre ve yol bilgisine hakim, bay/bayan yabancı dil bilen personelden oluşan sürücülerle verilen kiralama modelinde İstanbul içerisinde aynı yaka transferleri 65 TL’den, farklı yaka transferleri 85 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kiralama talepleri; https://fly.burulas.com.trhttps://budo.burulas.com.tr internet adreslerinden veya 444 99 16 nolu Çağrı Merkezinden alınıyor.

BUDO’dan bir kolaylık daha

İstanbul ve Bursa arasında 24 Ocak 2013 tarihinde yolculu seferlere başlayan ve vatandaşların yoğun ilgisi ile bugüne kadar 650 bir yolcu taşıyan BUDO, yolcularına yeni bir kolaylık sunmaya başladı. Artık, Bursa Deniz Otobüsü biletlerinde, sefere son bir saat kalana kadar sefer ve tarih değişikliğinin yanında yön değişikliği de yapılabiliyor. Yeni düzenlemeye göre, biletine Mudanya’da Kabataş’a gitmek üzere alan bir yolcu, sefere 1 saat kalaya kadar ihtilaç duyulmasını halinde biletini başka bir tarihe ve Kabataş’tan Mudanya’ya olarak da değiştirebiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gölcük’te Görme Engelliler İçin Yol YapılıyorÖnceki Haber

Gölcük’te Görme Engelliler İçin Yol Yapı...

100 Yeni Doğalgazlı Otobüs Hizmete SunulduSonraki Haber

100 Yeni Doğalgazlı Otobüs Hizmete Sunul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar