darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

Brisa’nın 34. Otopratik Mağazası Seyrantepe’de Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Brisa’nın 34. Otopratik Mağazası Seyrantepe’de Açıldı
Abone ol
Brisa, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünlerin bir arada sunulduğu OtoPratik mağazalar zincirinin 34’üncü halkasını, İstanbul Seyrantepe’de hizmete açtı.

Brisa, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği OtoPratik’lerin sayısını, Seyrantepe’de açılan Birlas OtoPratik mağazasıyla Türkiye genelinde 34’e çıkardı.

Açılış töreninde konuşan Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, “Ülkemizde, son kullanıcıların araçlarıyla ilgili; tamir, jant, akü ve yedek parça konusunda hizmet alabilecekleri yarı profesyonel satış noktaları var. Brisa olarak, bu ürün ve hizmetlerin tamamını aynı çatı altında, profesyonel, güvenilir ve hızlı bir hizmet anlayışıyla nasıl verebiliriz diye düşündük ve OtoPratik konsepti doğdu” dedi.

Müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısıyla hizmete sundukları OtoPratik’lerin amacının müşterilerin beklentilerini tam olarak karşılamak olduğunu söyleyen Bayman, sözlerine şöyle devam etti: “İlk OtoPratik’in hizmete girdiği 2006 yılından bu yana araç sahiplerinden aldığımız olumlu geri bildirimler, ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Merkezine son kullanıcıları alan ve en üst düzeyde memnuniyet seviyesini hedefleyen OtoPratik’lerin tüm Türkiye’ye yaygınlaştırıyor olmaktan son derece memnunuz. Türkiye genelindeki mevcut altyapımızı da kullanarak OtoPratik’lerde lastikten aküye, hızlı bakımdan klima gazına, egzoz emisyondan aksesuara kadar birçok ürün ve hizmet sunuyoruz. Son derece modern, teknolojik ekipmanlarla donatılmış olan OtoPratik’ler araç sahiplerine aynı zamanda konforlu ve rahat ortamlar vaad ediyor. Son olarak Seyrantepe’deki mağazamızı da OtoPratik hizmetleriyle açma kararı aldık. Hızlı bakım konsepti altyapısı hazır olan Birlas, yeni mağazasıyla birbirinden farklı ihtiyaçlara cevap verecek bir ürün ve hizmetler bütünüyle geniş bir müşteri portföyüne hizmet sunan bir nokta olacaktır”

OtoPratik çatısı altında binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünler bir arada müşteriye sunulduğu gibi; lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi,  klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor.

Birlas OtoPratik mağazasında ayrıca Sparco, OMP, K&N, Bosch, Sonax, Gerber, Victorinox markalarının ürünleri ve birçok outdoor ürün ve araç aksesuarları da satışa sunulacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Bayramı’nda İDO’ yu Tercih Edenler Rahat EdecekÖnceki Haber

Ramazan Bayramı’nda İDO’ yu Tercih Edenl...

3M Araç Cam FilmleriSonraki Haber

3M Araç Cam Filmleri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar