İstanbul
DOLAR32.5569
EURO34.7721
ALTIN2490.0

Bridgestone, Yeni Servis Merkezi İle Tüm Araçların Hizmetinde…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bridgestone, Yeni Servis Merkezi İle Tüm Araçların Hizmetinde…
Abone ol
Bridgestone, araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri başlıca hizmet ve ürünleri sağlamak amacıyla geliştirdiği servis merkezi noktalarını yaygınlaştırıyor. Bu doğrultuda, TEM Otoyolu üzerinde Hendek mevkiinde yeni açılan Bridgestone Servis Merkezi, 500m2’lik bir alanda ağır ticari araçların yanısıra hafif ticari ve binek araç müşterilerine de hizmet verecek.

Bridgestone, araç sahiplerinin ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri temel ürün ve hizmetleri sağlamak amacıyla TEM Otoyolu üzerinde Hendek mevkiinde, Bridgestone Servis Merkezi’ni müşterilerinin hizmetine sundu.

İlk olarak 18 yıl önce İstanbul Esenler Otogarı’nda, başta otobüsler olmak üzere ağır ticari araçlara yönelik hizmet vermek üzere kurulan Bridgestone Servis Merkezi, Hendek’te açılan bu ikinci hizmet noktasında ağır ticari araçların yanısıra; binek ve hafif ticari araçlara da hizmet verecek. Anadolu’yu İstanbul’a bağlayan önemli bir aktarma noktası olan Hendek mevkiinde TEM Otoyolu’nun 2 yönünden de ulaşılabilen ve 500 metrekare kapalı alana sahip yeni Bridgestone Servis Merkezi’nde sürücülerin ihtiyaç duyabilecekleri temel ürünler bir arada sunulduğu gibi; lastik satışı ve değişimi ile temel araç ve lastik bakım hizmetleri gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor.

Bridgestone Servis Merkezi’nde ayrıca, ticari araç kullanıcıları için Bandag markasıyla lastik kaplama hizmeti de sunuluyor.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Brisa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, “Bridgestone çatısı altında oluşturduğumuz servis merkezi noktaları ile müşterilerimizle buluşabileceğimiz her noktada olmayı hedefliyoruz. Bridgestone Servis Merkezi, hem ticari hem de binek araç kullanan müşterilerimize kolay, kaliteli, güvenilir, ekonomik ve hızlı şekilde hizmet sunmamızı sağlıyor. Müşteri deneyimini mükemmelleştirmek yolunda bizim için önemli bir platform. Esenler’deki Bridgestone Servis Merkezi ile yıllardır edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimini şimdi, Türkiye’nin en önemli kesişim noktalarından biri olan TEM Otoyolu üzerindeki Hendek mevkiine taşıyoruz. Kaliteden taviz vermeyen iş anlayışımız doğrultusunda, son teknoloji ürünü ekipmanlarımız ve her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen geniş bir ürün ve hizmetler bütünü sunacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bosch’tan 850 Milyon TL YatırımÖnceki Haber

Bosch’tan 850 Milyon TL Yatırım

Pegasus, Cenevre’ye İlk Seferini GerçekleştirdiSonraki Haber

Pegasus, Cenevre’ye İlk Seferini Gerçekl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar