İstanbul
DOLAR32.5764
EURO34.6884
ALTIN2414.6

Borusan Lojistik’in Araçları Michelin’e Emanet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Borusan Lojistik’in Araçları Michelin’e Emanet
Abone ol
Dünyaca ünlü lastik markası Michelin, Borusan Lojistik ile filo çözümleri işbirliği anlaşması imzaladı.

2022 yılında dünyanın ilk 10 kontrat lojistik şirketinden biri konumuna gelmeyi hedefleyen Borusan Lojistik, bu hedefi doğrultusunda Michelin Filo Çözümleri ile birlikte ilerleme kararı aldı.

Tüm Avrupa’yı kapsayan ve lastikle ilgili 360 derece hizmet içeren Michelin Filo Çözümleri 2010 yılından bu yana Türkiye’deki lojistik şirketleri için de hizmet veriyor. Müşteriye yönelik olarak tüm hizmet kademelerinde tek bir muhatap sağlayan Michelin Filo Çözümleri, filoların elverişliliğini optimize edip, operasyonel maliyetlerini düşürerek işletmelerin lastik yönetimini kolaylaştırıyor.

Michelin’in Geniş Hizmet Ağından Faydalanacak

Michelin Filo Çözümleri’nden hizmet alacak olan Borusan Lojistik, Michelin’in yenilikleri, deneyimi ve Avrupa ve Türkiye genelindeki geniş hizmet ağından faydalanacak. Anlaşma kapsamında Borusan Lojistik için, özel olarak hazırlanmış olan lastik yönetimiyle Borusan lojistik filosundaki araçların lastiklerinin bakımı, kaplanması ve diş açma işlemleri yerine getirilecek

Michelin, kilometre başına faturalandırma, yol yardımı, raporlama, stok yönetimi, lastik bakım yönetimi, filo yönetimi ve çözüme bağlı hizmetler sunan Filo Çözümleri ile işletmelerin ana iş konularının dışında kalan lastik yönetimi gibi hizmetleri müşterilerine sunuyor. Ayrıca yakıt tasarrufu için tasarlanan Michelin ve Recamic lastikleri sayesinde yol tutuş, aşınma performansından ödün vermeksizin yuvarlanma direncinde yüzde 20 düşüş sağlıyor. Minimize edilmiş karbondioksit emisyonu ve doğru lastik yönetimi ile en çevreci çözümü sunan Michelin, bu özellikleri ile müşterilerin tercihi oluyor.

Crespo: Borusan Lojistik’e Destek Verecek Olmaktan Mutluyuz

İki şirket arasında gerçekleştirilen anlaşma ile Borusan Lojistik filosunun mobilitesinin Avrupa’nın bir numarası Michelin Filo Çözümleri ile sağlanacağını belirten Michelin Filo Çözümleri Avrupa Direktörü Antonio Crespo, şunları söyledi: “Türkiye’de başlattığımız hizmetimizde iş ortaklığımızı sektörünün lider şirketlerinden Borusan Lojistik ile yapmaktan gurur duyuyoruz. Avrupa’da 20 ülkede 80 yıldır sürdürdüğümüz Michelin Filo Çözümleri hizmetimizle, Michelin’in teknolojik liderlik ve yenilikçiliğiyle Borusan Lojistik’e destek verecek olmaktan mutluyuz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pirelli’den Güvenli Yolculuğun İpuçlarıÖnceki Haber

Pirelli’den Güvenli Yolculuğun İpuçları

Konya – Ereğli de Yakıtta GO Farkını YaşayacakSonraki Haber

Konya – Ereğli de Yakıtta GO Farkını Yaş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar