İstanbul
DOLAR32.6107
EURO34.7852
ALTIN2418.1

Bmc Procıty Hıbrıd'e Belçika'da Büyük İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bmc Procıty Hıbrıd'e Belçika'da Büyük İlgi
Abone ol
Yüzde yüz yerli sermaye ve işgücü ile ticari ve özel...

Yüzde yüz yerli sermaye ve işgücü ile ticari ve özel araç üretiminin her alanında işe uygun çözümler üreten BMC, gerek yurtiçinde gerekse AB üyesi ülke pazarlarında, şehiriçi toplu taşımacılık alanında başarı ile hizmet veren; PROCITY Tam Alçak Tabanlı Solo Otobüsün Hibrid modelini, Belçika'da 60. Busworld Europe fuarında sergiledi.

 

Çin, Japonya, Hindistan ve Güney Amerika ülkelerinin de içinde bulunduğu 118 ülkeden yaklaşık 32.000 profesyonel ziyaretçinin ziyaret ettiği Busworld Europe fuarında BMC; PROCITIY Hibrid modeliyle gövde gösterisi yaptı.

 

AVRUPA'YA İHRAÇ EDİLEN MODELLER SERGİLENDİ

Belçika'nın Kortrjik kentinde, otobüs ana ve yansanayi alanında 2 yılda bir düzenlenen ve önemli ihtisas fuarı olan Busworld Europe'ta, yaklaşık 1000 metrekareye yakın stant alanı ile gövde gösterisi yapan BMC, Procity Hibrid' in yanı sıra Avrupa Birliği üyesi ülke pazarlarına ihracatını gerçekleştirdiği otobüslerini de sergiledi. 21-26 Ekim tarihleri arasında, 60.000 metrekare alanda 32 Ülkeden 340 firmanın katılımı ile gerçekleşen fuarda BMC;  PROCITY Hibrid, PROBUS 850 TBX - Able, HAWK Alçak Tabanlı Şehiriçi Tip Küçük Otobüs, ALYOS Okul Otobüsü modellerini sergiledi.

 

ÇEVRECİ PROCITY HIBRID

Şehiriçi toplu taşımacılıkta geliştirdiği çağdaş çözümler ile yolcularına güvenli ve konforlu yolculuk imkanı sunan BMC, ürettiği düşük emisyonlu araçlar ile çevreye gösterdiği duyarlılığı; PROCITY HIBRID ile minimum emisyon değerlerine ulaşarak pekiştirmeyi hedefliyor.

 

GENİŞ SEGMENT VE AR-GE BAŞARISI

Doğalgaz ile çalışan şehiriçi otobüslerinden sonra elektrik ile çalışan Hibrid otobüsleri ile BMC, yolcu taşıma alanında gerçekleştirdiği yenilikleri müşterilerinin hizmetine sunuyor. Müşteri beklentilerini ve geleceğe dönük ihtiyaçlarını önceden öngörerek çalışmalarını bu yönde geliştiren BMC, girdiği geniş segment ve yeni pazarlardaki başarısını Ar-Ge merkezi faaliyetleri ile sağlıyor.

 

HER ALANDA İŞE UYGUN ÇÖZÜMLER

Yüzde yüz yerli sermaye ve işgücü ile ticari ve özel araç üretiminin her alanında işe uygun çözümler üreten BMC; stil tasarım, dizayn, Ar-Ge, mühendislik, üretim, satış ve satış sonrası hizmetler fonksiyonlarını kendi bünyesinde barındıran Türkiye'nin önde gelen otomotiv firmalarından biridir. BMC yük ve yolcu taşımacılığında kullanılmak üzere 700 'ün üzerinde konfigürasyonda araç üretmektedir.

 

NİSAN'DA İSTANBUL'DA

Nisan ayı içinde İstanbul da düzenlenecek Busworld İstanbul 2012'de de BMC; yurtiçinde toplu taşımacılık alanına getirdiği yenilik ve çözümlerle müşterilerinin tekrar yanında olmaya hazırlanıyor. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstod Başkanı Zakir Uzun: Şoförler Bizim Sahadaki OyuncularımızÖnceki Haber

İstod Başkanı Zakir Uzun: Şoförler Bizim...

ZF Akıllı ŞanzımanSonraki Haber

ZF Akıllı Şanzıman

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar