İstanbul
DOLAR32.5851
EURO34.751
ALTIN2491.3

Biz Ayrımcılık Yapmayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Biz Ayrımcılık Yapmayız
Abone ol
Başkan Ürgüp, Alibaba Mahallesi asfaltlama çalışmalarını inceledi...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp beraberinde Alibaba Mahallesi Muhtarı Turan Koç ve Fen İşleri Müdürü Ali Zorlu ile birlikte Alibaba Mahallesi gecekondu önleme bölgesinde devam asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Ürgüp burada yürütülen çalışmalar hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Başkan Ürgüp, şunları söyledi: “Alibaba gecekondu önleme bölgesinde geçen yılki doğalgaz ve altyapı çalışmaları bittikten sonra üstyapı çalışmalarını, asfalt çalışmalarını uygun olan yerlerde kaldırım ve bordür çalışmalarına başlamış durumdayız. Belediyemizin 2013 yılındaki asfalt hedefi asgari 150 bin ton seviyesindedir. 180 bin tonu ana hedef olarak koyduk, yeni asfalt plentinin kurulması aşağı yukarı tamamlanmış durumdadır. Bu hafta sonu doğalgaz bağlantısı tamamlandıktan sonra asfalt üretimimiz 2,5 - 3 kat artmış olacaktır. Dolayısıyla hem belediye ekipleri hem özbelsan ekipleri şehrin her tarafında. Yani eskiden sadece ana caddelerde yapılan asfalt çalışmaları en ücra noktalara ulaşmış durumda. Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şu anda şehrimizde 2 ana arterde bordür kaldırım, düzeltme, altyapı, üstyapı, asfalt çalışmaları sürmektedir. Bir taraftan Necmettin Erbakan Caddesi adını verdiğimiz caddede, Bir tarafta Muhsin Yazıcıoğlu adını verdiğimiz caddede, diğer taraftan karayollarının vermiş olduğu projeye uygun olarak Alparslan Türkeş caddesi üzerindeki kavşak bağlantısını yapmaya özen gösteriyor ekiplerimiz, mübarek Ramazan ayına rağmen bu faaliyetlerin sürdürülmesi önemlidir.”

Biz Ayrımcılık Yapmayız; Hizmetlerimizi Her Yere Yaparız

Bir basın mensubunun, “Alibaba gecekondu önleme bölgesi sakinleri ilk defa sıcak asfaltla karşılaşıyorlar, tepkiler nasıl?” şeklindeki sorusuna Başkan Ürgüp, şöyle cevap verdi: “Şimdi bu bölgeler tabi ilk defa, ana arterleri daha önce yapmıştık, daha önce ana caddelerde asfalt faaliyetleri mutlaka var, yani asfaltı ilk defa yapan bizim belediyemiz yönetimi değil ama bizim belediye yönetimimizin amacı şu bütün faaliyetleri en üst seviyeye çıkarabilmektir. Asfaltta da aşağı yukarı bu yıl yapacağımız tonaj Sivas Belediye tarihinde şu ana kadar yapılmamış tonajdır. 2012 tonajımız da 108 bin ton seviyesindedir. İlk defa yapılan yerler var hak ediyorlar, bütün hemşerilerimiz faaliyetlerin en iyisine layıktır, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”

Başkan Ürgüp, başka bir basın mensubunun asfaltlama çalışmasının ne zaman bitirileceğiyle ilgili sorusuna ise şu karşılığı verdi: “Bir hafta içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Girdiğimizde bir mahallenin tamamını asfaltlamıyoruz, yani en acil en ana noktalar nereyse onları yapıyoruz, şu anda düşününki Esentepe mahallesinde uygulanmamış 3 ana caddesini okulun çevresindeki sokakları da asfaltlıyoruz. Sivas'ın batısı, kuzeyi, güneyi, doğusu olmak üzere her tarafta faaliyetleri sürdürüyoruz” dedi.

Muhtar Koç, Başkan Ürgüp'e Teşekkür Etti

Alibaba Mahallesi Muhtarı Turan Koç ise Başkan Ürgüp’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Gecekondu bölgesinde doğalgaz çalışmalarımız bitti. Park bahçe çalışmalarımız tamamlandı. Temizlik konusunda çalışmalar alabildiğine devam ediyor. Temizlik konusunda şikâyetçi değiliz. Asfalt çalışmalarımız tamamlanıyor. Belediye başkanımız doğalgaz çalışmaları bittikten sonra sıcak asfalt yapacağız demişlerdi sözünü tuttu, kendilerine teşekkür ederim” ifadesini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saydam Caddesi AsfaltlanıyorÖnceki Haber

Saydam Caddesi Asfaltlanıyor

Şanlıurfa Belediyesi “Ramazan Mesaisi”Sonraki Haber

Şanlıurfa Belediyesi “Ramazan Mesaisi”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar