İstanbul
DOLAR32.5713
EURO35.0275
ALTIN2435.7

Birol Köksal: Esnaf Hat Düzenlemesi Bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Birol Köksal: Esnaf Hat Düzenlemesi Bekliyor
Abone ol
İstanbul Halk Ulaşım'ın yeni yöneticilerinde Birol Köksal esnafın İETT7den acilen...

İstanbul Halk Ulaşım'ın yeni yöneticilerinde Birol Köksal esnafın İETT7den acilen hat düzenlemesi beklediğini belirtti. Bu konu ile ilgili çalışmaların olduğunu belirten Köksal, en kısa zamanda da çözüleceğine inandıklarını belitti.

Muavinlerin Kalkması Yenilikler Yaşatacak

Bizler yıllarca araç içerisinde ticaret yapan kuruluşlar olarak anıldık. Muavinlerin kalkması bu yüzden önemli bir olaydır. Çünkü vatandaş ile yüz yüze olduğumuz o ortamda para alışverişi gerçekte bakıldığında güzel bir olay değil. Biletçilerin kalkması ile bu olay ortadan kalkacak. Artık hem vatandaşla para mevzuumuz olmayacak hem de çalışanlarımızın böyle bir yükümlülüğü kalmayacak.

Birol Köksal Kimdir1964 yılında Bayburt'ta doğdu. 1986'da İstanbula yerleşti. Bu tarihten beri toplu taşımacılık işi ile uğraşmış. Minibüs, taksicilik ve halk otobüsçülüğü yapan Köksal, A6 bölgesinde A301 nolu otobüsün sahibi. Ayrıca İstanbul Halk Ulaşım A.ş. yönetim kurulu üyesi.

İmaj açısından güzel bir yenilik olan bu durum halk otobüsçüsüne yeni külfetler de getirecek. Özellikle yakıt konusunda günlük ödeme yapma ihtiyacı olan esnaf hak ediş ödemesi için ay sonunu beklemesi zor bir durum. Daha bunun gibi sorunların yanında ek külfetlerde getirecektir. Ancak bizler halk otobüsü esnafı olarak bu sistemin yararlılığını bildiğimiz için yine de peki dedik.

Muavinler İçin Çalışıyoruz

Yıllarca bizler için çalışmalarına karşın oluşan bu durum ile maalesef ki bir çok kardeşimiz işsizlik sıkıntısına düşecek. Bu yüzden dolayı bizde şirket yönetimi olarak çeşitli arayışlara girdik. Özellikle son dönemde önemli derecede şoför açığı yaşanmaya başladı. Eğer biletçi kardeşlerimizin yeterli ehliyeti var ise bunlara şoför sertifikası aldıracağız. Ayrıca İstanbul kartın yayın olmadığı ve artık para geçmeyeceği için bunu temininde zorluklar yaşanacaktır. Şuan bununla ilgili görüşmeler yapıyoruz. Eğer hayata geçirebilirsek birçok muavin kardeşimize de İstanbul kart bayilikleri vereceğiz. Bu sayede bir nebze de olsa yardımımız dokunmuş olacaktır.

Havuz Sistemini Başlatıyoruz

Uzunca dönem esnafımız ve çalışanlarımız İETT şoförlerinin akbil olayından dolayı mağduriyet yaşadı. Boş yere tartışmalar ve kırgınlıklar oldu. Genel Müdürümüz Hayri Baraçlı bu konuda önemli bir çözümde bulundu. Bu sayede yılların sorunu artık yaşanmıyor. Bizler de buna mukabil muavinlerin kalkması ile birlikte esnaf içindeki bir çok sorunu bitirmesi için havuz sistemine geçeceğiz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emniyet Lastiği Brıdgestone, Uzun Yol Şoförleri İle Sağlık İçin BuluşuyorÖnceki Haber

Emniyet Lastiği Brıdgestone, Uzun Yol Şo...

Esnaf Çözümler BekliyorSonraki Haber

Esnaf Çözümler Bekliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar