darussafaka
İstanbul
DOLAR32.337
EURO35.1352
ALTIN2307.3

Bereket Treni Anadolu Yollarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bereket Treni Anadolu Yollarında
Abone ol
TCDD ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliğiyle ‘Anadolu Ekspresi’ adıyla sefere konulan Bereket Treni, Anadolu’yu dolaşmaya devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca toplam 100 bin kişiyi tren garlarında kuracağı iftar sofralarında bir araya getirip gönülleri, dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla yola çıkan ve 1 Temmuz Salı günü ilk durağı Adapazarı’ndan ayrılan Anadolu Ekspresi, Bozüyük, Eskişehir’in ardından 5 Temmuz’da Yerköy’e geldi.

“YERKÖY'DE KARDEŞLİK SOFRASI KURULDU”

Anadolu Ekspresi ile Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi’nin Bozok Bereket Kervanı’nın buluştuğu Yerköy’deki iftar programında konuşan Vali Abdulkadir Yazıcı, Bayrampaşa Belediyesi'nden Kardeşlik Sınır Tanımaz sloganıyla yola çıkan Bereket Ekspresi ve bir yıl önce Yozgat Valiliği ve Belediyemizin ortak projesi ile yola çıkan Bozok Bereket Kervanı ile rahmet ve bereket ayında Yerköy'de kardeşlik sofrası kurulduğunu söyledi.

“TCDD İLE BİRLİKTE DÜZENLEDİK”

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise TCDD işbirliğiyle Kardeşlik Sınır Tanımaz sloganıyla Anadolu Ekspresi’ni yola çıkardıklarını söyledi. Aydıner, "Gayemiz bir kültür projesini Anadolu’ya yaygınlaştırmak. Bayrampaşa’nın demokratik yapısında bulunan Anadolu insanının selamlarını, sevgilerini muhabbetlerini ve gönül aşkını Anadolu insanıyla beraber buluşturabilmektir. Biz burada bir kültür projesi yapıyoruz. Bu kültür projesinin bugünkü ayağı da bildiğiniz gibi Yozgat Yerköy. " dedi.

Yerköy’ün ardından Yozgat’in Şefaatli ilçesinde de iftar sofraları kuran Anadolu Ekspresi’nin yolculuğu Kayseri - Sivas – Mersin - Karaman - Konya - Afyonkarahisar – Salihli - Nazilli- Selçuk – Tire - Basmane - Manisa ve Soma’nın ardından 25 Temmuz’da Balıkesir’de son bulacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Unkapanı Altgeçit Köprüsü Güçlendirme Çalışması BaşlıyorÖnceki Haber

Unkapanı Altgeçit Köprüsü Güçlendirme Ça...

İzmit Belediyesi Araç KiralayacakSonraki Haber

İzmit Belediyesi Araç Kiralayacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar