darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3372
EURO35.1875
ALTIN2243.8

Bayram’da 900 Bin Kişi, Kamil Koç İle Sevdiklerine Ulaşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram’da 900 Bin Kişi, Kamil Koç İle Sevdiklerine Ulaşacak
Abone ol
Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan: Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek.

Ulaştırma sektörünün öncü firması Kamil Koç, ülkenin pek çok bölgesinde hızla artan yeni hatları, güvenilir ve konforlu otobüsleri ve bayrama özel ek seferleriyle Türkiye’nin en yoğun seyahat dönemlerinden biri olan Kurban Bayramı’na hazır.

Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kurban Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini belirterek yaklaşık 8 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi. Kurban Bayramı’nın öncesine hareketliliğin 1 Ekim tarihinden itibaren başladığını ve 13 Ekim tarihine kadar devam edeceğini söyleyene Erdoğan, 13 gün boyunca ciddi bir hareketlilik olacak, Kamil Koç’un bu dönemde toplamda 20.000 sefer düzenleyeceğini, Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 5000 ek sefer yapılacağını açıkladı. Yapılan planlamaya göre Kamil Koç’un bayram döneminde 900 bin yolcuya hizmet vereceğini belirten Erdoğan, bu hareketliliğin ana başlangıç noktaları ise bu yıl da İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerimiz olacak” dedi.

‘Otomobiliyle seyahat edenler çok dikkatli olmalı’

Bayram süresince bireysel aracıyla seyahat edecekleri de uyaran Kemal Erdoğan “Bireysel araçlarıyla seyahat etmeyi tercih eden yolcularımıza çok dikkatli olmalarını ve riske girmemelerini öneriyoruz. Tam dinlenmiş olarak yola çıkmaları ve trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri son derece önemli. Geçmiş tatil dönemleri de bireysel araçların bu tür zamanlarda kazaya karışma yüzdelerinin son derece yüksek olduğunu gösteriyor. Bayramı herkesin sevdikleri ile birlikte bayram neşesiyle yaşaması en büyük temennimiz” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dacia'da Ekim’de Sıfır Faiz Fırsatı!Önceki Haber

Dacia'da Ekim’de Sıfır Faiz Fırsatı!

Araç Takip Sistemleri Trafik Kazalarını AzaltıyorSonraki Haber

Araç Takip Sistemleri Trafik Kazalarını...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar