İstanbul
DOLAR32.5207
EURO34.8859
ALTIN2435.7

Başkan Topbaş’tan İETT Çalışanlarına Müjde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Topbaş’tan İETT Çalışanlarına Müjde
Abone ol
İETT çalışanları ve aileleriyle iftar yapan Başkan Topbaş, Başbakan Erdoğan’ın İETT çalışanlarının bir kısmının yaşadığı kadro sorununun çözümüyle ilgili talimat verdiğini müjdeledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, iftarını 5 binin üzerinde İETT çalışanı ve aileleriyle birlikte açtı. Haliç Kongre Merkezi’ndeki iftarın ev sahipliğini yapan İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı ile İETT Bürokratları da iftarda yer aldı.

İftarın ardından davetlilere ına hitap eden Başkan Kadir Topbaş, Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinde İETT ailesiyle iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, ötekinin farkında olma ve paylaşma duygusunun ön plana çıktığı bu ayda, dünyanın değişik coğrafyalarında bir yudum suya ve bir lokma ekmeğe ulaşma mücadelesi veren insanları da hatırlanması gerektiğini söyledi.

İstanbul’un 15 milyonu aşan nüfusu ve 8 bin 500 yıllık tarihiyle bir devlet özelliği taşıdığını ifade eden Kadir Topbaş, İBB olarak böyle önemli bir şehrin vatandaşlarının mutlu olması ve geleceğe umutla bakmaları için çalıştıklarını kaydetti. İstanbul’u dünyanın model olarak aldığı bir şehir yapmak için yol haritasını çizdiklerini ve önemli adımlar attıklarını dile getiren Başkan Topbaş, “Geriye baktığımızda İstanbul’da birlikte geldiğimiz başarılı noktayı görmekteyiz” dedi.

Dünyadaki büyük şehirlerin hepsinde ulaşım ve erişim problemi olduğuna işaret eden Topbaş, ulaşım master planı çerçevesinde İstanbul’a çok büyük ulaşım yatırımları yaptıklarını, bu kapsamda 2013 yılı sonuna kadar tüm otobüslerin yenilenmesi hedefini de tutturacaklarını söyledi.

“Bir şehrin toplu taşıma araçlarını kullanma oranı ve toplu taşım araçlarının kalitesi o şehrin medeniyet ölçüsünü gösterir” diyen Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çor zor ve yoğun bir yapan İETT çalışanların gelecekleri hakkında kaygıya düşmesini istemiyoruz. Kendisi de eski bir İETT’li olan Sayın Başbakanımız, KİPTAŞ ve diğer hizmet aldığımız firmalarda çalışan İETT çalışanlarının sorunlarının çözümüyle ilgili talimat verdi. İnşallah bunun müjdesini vermek de nasip olur. Bekleyiş içerisinde olduğunuzu biliyorum. İstiyoruz ki İETT personelimizin gelecekle ilgili bir endişesi olmasın.”

İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı da İETT olarak İstanbullulara 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini belirterek, şöyle konuştu; “Başkanımız Kadir Topbaş göreve geldiğimiz günden beri İETT’ye çok büyük destek veriyor. İşçilerin ve memurların problemleriyle yakından ilgileniyor. İETT camiasının huzurunda Başkanımız Kadir Topbaş’a desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz de İETT olarak 4 yıllık görev süremde göstermiş olduğumuz çalışma azmi ve hizmetle İBB ailesine layık olduğumuzu gösterdik.”

İETT’nin Türkiye ve dünyada takip edilen çok büyük bir müessese olduğuna dikkat çeken Hayri Baraçlı, “İnşallah önümüzdeki yıllarda Başkanımız Kadir Topbaş ile birlikte büyük projelere imza atacağız. Dünyanın takip ettiği kurumumuzun başarısını son teknoloji otobüslerimizle İstanbul’un her noktasında gösterme gayretinde olacağız” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakanımız Binali Yıldırım İftar Yemeği VerdiÖnceki Haber

Bakanımız Binali Yıldırım İftar Yemeği V...

Aşıroğlu Tüneli’yle Trafik Rahat AkacakSonraki Haber

Aşıroğlu Tüneli’yle Trafik Rahat Akacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar