darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3793
EURO34.9879
ALTIN2325.9

Başkan Taksici Esnafını Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Taksici Esnafını Ziyaret Etti
Abone ol
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal'la birlikte Selçuk Taksi durağında bulunan taksici esnafını ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

Burada konuşan Başkan Ürgüp, taksici esnafına yaptıkları hizmetlerden bahsederek şunları söyledi: “Taksici esnafı ile ilgili son bir buçuk, 2 yıl içerisinde onların durumlarını düzelten, daha fazla iş yapmalarını sağlayan bir de mekansal, fiziksel alanlarını düzenleyen bir çalışma mantığı içerisindeyiz. Öncelikle 15 yaşın üzerindeki taksileri trafikten men için mühlet verdik, bir kolaylık sağlayıp arkasından 6 ay daha mühlet verdik. Şu anda 50 kadar taksi men edilmiş durumda. Bu arkadaşlarımız diyorlar ki bizi men etmeyin yılsonuna kadar idare edin. Zaten idare edile edile Sivas bu noktaya geldi. İdare ettik de değiştiren arkadaşlarımızın kabahati ne? Peki, arkadaşlar, mesela bu taksi durağının yeri uygun değil, civardaki halk şikayetçi arkadaşlar da şikayetçiler. Kışın neyle ısınacaksınız diyorum soba yakıyoruz diyorlar. Burada soba yanar mı? O zaman yeni bir çalışma ortaya koyduk. Bu çalışma içerisinde 4’e 5 alanı olan 20 metrekare duraklar yapılması lazım. Bu çalışmalar başka şehirlerde de var zaten. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Kendi iklim şarlarınıza uygun olanı tespit edeceksiniz. Bu çalışma ortamını sağladık. Şu anda ilk uygulamaya geçmek üzereyiz. İlk uygulamayı bu alandan başlatacağız. Durağın yerini de kaldırıp arka tarafta park etmelerini, ön kısımda bir araçlarının bulunmasına müsaade ederek işlemlerini yürütmelerini sağlayacağız. Buradaki trafiği de rahatlatıp bu alandaki akışkanlığı da sağlamış olacağız.  Ben taksici esnafımıza şimdiden hayırlı işler diliyorum. Yeni yapılacak bu duraklar şehir genelinde yaygınlaşacak.”

TAKSİCİ ESNAFINDAN BAŞKAN ÜRGÜP'E TEŞEKKÜR

Selçuk Taksi Durağı Başkanı Yılmaz Uz ise Başkan Ürgüp'e teşekkür ederek “Durak konusunda şikayetler vardı. Bu çalışma bizleri de memnun etti. Hepimiz memnunuz. Taksilerin değişiminden de müşteri memnuniyeti gördük” dedi.

Taksici esnafı da duygu ve düşüncelerini şöyle ifade ettiler: “Araçlarımız değişti, duraklarımız değişiyor. Çok sayıda yenilik oldu. Her şey mükemmel olacak. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

“Belediye Başkanımıza durağı yenilediği için çok teşekkür ederiz. Etraf da bizden şikâyetçilerdi. Park sorunumuz vardı, durağımız eskimişti, mecbur kalıp soba yakıyorduk, esnafta şikâyetçiydi. Şimdi bu sorunlar ortadan kalkacağı için çok teşekkür ederiz.”

“Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

“Durağımız yenileniyor çok teşekkür ediyoruz. Zaten araçlar yenilenmişti, müşteri memnuniyetini görüyoruz. Bu çalışmalar için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ford Kamyonları Nadir Avcan’la Güvenle Yol AlıyorÖnceki Haber

Ford Kamyonları Nadir Avcan’la Güvenle Y...

Servis Araçlarının Park Sorunu ÇözüldüSonraki Haber

Servis Araçlarının Park Sorunu Çözüldü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar