darussafaka
İstanbul
DOLAR32.4524
EURO35.6516
ALTIN2326.2

Barsan Global Lojistik’e 300 Adetlik Dev Actros Teslimatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barsan Global Lojistik’e 300 Adetlik Dev Actros Teslimatı
Abone ol
2013 yılında yaptığı yüksek adetli çekici filo teslimatları ile hem sektörün hem de tarihinin rekorunu kıran Mercedes-Benz Türk, bu rekorlarına bir yenisini ekleyerek lojistik sektörünün öncü firmalarından biri olan Barsan Global Lojistik A.Ş.’ye 300 adet Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL’in teslimatını gerçekleştirdi.

Servis sözleşmesi kasko sigortası yansıra geri alım taahhüdünü de kapsayan satış ile müşterilerine bir çok operasyonel avantaj sağlayan Mercedes-Benz Türk hem çevre dostu, hem de yakıt tüketiminde avantajlı araçları ile Barsan Global Lojistik‘in tercihi olmaya devam ediyor.

Uluslararası nakliye, gümrük müşavirliği, depo ve stok yönetimi hizmetleri sunan Barsan Global Lojistik 2012 yılında da filosunu 100 adet Actros 1841 LSNRL “lowliner” olarak tanımlanan düşük pleyt yüksekliğine sahip çekiciler ile genişletmişti.

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta düzenlenen teslimat törenine Barsan Global Lojistik A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı A. Cengiz Çaptuğ, Yönetim Kurulu Üyesi ve TIR İşletme Direktörü Sedat Geyik, Yönetim Kurulu Üyesi Denetleme ve İK Direktörü Hakan Kölemenoğlu, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk 2.EL Faaliyetleri Genel Müdürü Osman Nuri Aksoy, Mercedes-Benz Türk Truckstore Kamyon Satış Müdürü Tolga Bilgisu ve Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetleri Kamyon Kısım Müdürü Mehmet Doğan katıldılar. Mercedes-Benz Bayii Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergin İmre, Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Genel Müdürü Hayrettin Karaboğa, Mengerler Ticaret Türk A.Ş. İstanbul Şubesi Genel Müdürü Nusret Güldalı ve Mengerler İstanbul Şubesi Satış Müdürü Cihan Ekinci törende yer aldılar.

Tören sırasında konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün bu büyük filo satışı kapsamında, Barsan Global Lojistik’e servis, finansman sigorta hizmetleri sunduklarını, bu genişlikteki bir servis hizmetinin satışın ötesinde bir işbirliği olduğunu vurguladı. Sülün, “Barsan Global Lojistik’e yaptığımız 300 adetlik dev filo teslimatı, yalnızca satıştan ibaret değildir. Teklifimize 36 ay boyunca araç garantisi, servis bakım/onarım ve kasko sigortası da dahil ettik. Bu anlaşma sayesinde müşterimiz araçları kullandığı süre boyunca oluşacak işletme maliyetlerini net bir şekilde hesaplayabilecek ve tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında almanın getirdiği sinerjiden faydalanabilecektir. Bu kadar büyük bir iş hacmini tek bir seferde gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli Belediyesi'nden Ulaşıma Dev YatırımÖnceki Haber

Denizli Belediyesi'nden Ulaşıma Dev Yatı...

Türkiye Havacılık Sektörü BüyüyorSonraki Haber

Türkiye Havacılık Sektörü Büyüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar